20383

Η Ταβέρνα της Σαλώμης

02/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Αυτός ο χώρος τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, δίνοντας την εικόνα από κάτι οικείο και παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνο και φινετσάτο.

Η Ταβέρνα της Σαλώμης είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος που δοξάζει τις γεύσεις της κυπριακής και ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, με σπιτικές συνταγές, γνώριμες και αγαπημένες.

Την ίδια στιγμή, όμως, έχει δημιουργήσει ένα χώρο με πινελιές μοντέρνας αισθητικής, που σου δίνουν ακόμα περισσότερους τους λόγους για να την επισκεφθείς.

Σε ένα περιβάλλον με φωτεινά χρώματα και προσεγμένη διακόσμηση, η ταβέρνα αυτή προσφέρει απολαυστικούς μεζέδες όπως επίσης και α λα καρτ μενού. 

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 1
Τηλέφωνο: 25 328880