19402

Η Ταβέρνα της Σαλώμης στη Λεμεσό, παντρεύει την παράδοση με μοντέρνες πινελιές!

21/02/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Αν για να αποφασίσεις να βγεις έξω για φαγητό δεν έχεις ως κριτήριο μόνο τις γευστικές επιλογές, αλλά ψάχνεις τον ιδανικό συνδυασμό ενός όμορφου και ιδιαίτερου χώρου, με μενού που θυμίζει την κουζίνα της μαμάς, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Το ίδιο να κάνεις, βέβαια, αν ψάχνεις διαρκώς ενδιαφέρουσες επιλογές για φαγητό στη Λεμεσό.

Γιατί αυτός ο χώρος σίγυρα τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, δίνοντας την εικόνα από κάτι οικείο και παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνο και φινετσάτο. Η Ταβέρνα της Σαλώμης είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος που δοξάζει τις γεύσεις της κυπριακής και ελληνικής, παραδοιακής κουζίνας, με σπιτικές συνταγές, γνώριμες και αγαπημένες. Την ίδια στιγμή, όμως, έχει δημιουργήσει ένα χώρο με πινελιές μοντέρνας αισθητικής, που σου δίνουν ακόμα περισσότερους τους λόγους για να την επισκεφθείς.

Σε ένα περιβάλλον με φωτεινά χρώματα και προσεγμένη διακόσμηση, η ταβέρνα αυτή, στην κοινότητα του Αγίου Τύχωνα, προσφέρει απολαυστικούς μεζέδες όπως επίσης και α λα καρτ μενού. Τόσο στον εσωτερικό της χώρο, όσο και στην γραφική αυλή της απολαμβάνει κανείς θέα στο πράσινο. Για τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου το φαγητό πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική.

Η δυνατότητα να απολαύσει κανείς το φαγητό του στο μπαρ, είναι μια ακόμα μοντέρνα πινελιά στην εμπειρία που προσφέρει η Ταβέρνα της Σαλώμης.

Δες περισσότερες πληροφορίες για την Ταβέρνα της Σαλώμης εδώ.