6391

Παραλιακό Πάρκο Παρεκκλησιάς

17/05/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Τοποθετημένο ανατολικά της Λεμεσού, το ολοκαίνουριο παραλιακό πάρκο Παρεκκλησιάς, αποτελεί αγαπημένη επιλογή για καθημερινές αποδράσεις από την φασαρία της πόλης.

Περπατώντας ανάμεσα στα δρομάκια του πάρκου, ανακαλύπτεις μια μεγάλη ποικιλία βλάστησης, όπως αρωματικά φυτά και ελαιόδεντρα, που δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων.

Στον χώρο αυτό, θα βρεις ένα αναρριχητικό παιχνίδι και τραμπολίνο για παιδιά, παγκάκια, όπως και μεγάλη έκταση στρωμένη με γρασίδι, που το καθιστούν ιδανικό για διασκέδαση αλλά και ξεκούραση, για όλη την οικογένεια.

Η εντυπωσιακή θέα της θάλασσας κοντά στο πάρκο, ειδικά αν είσαι τυχερός να την απολαύσεις κατά την ανατολή ή δύση, προκαλεί μια μοναδική αίσθηση ευφορίας.