12341

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa 5*

08/02/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Από τις 4 Μαρτίου 2019, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, ένα νέο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή στον τομέα της φιλοξενίας στην πόλη. Σε μια έκταση 100.000 τ.μ. το ξενοδοχείο έχει καταφέρει να δημιουργήσει νέα δεδομένα, παρουσιάζοντας εγκαταστάσεις με κορυφαίες προδιαγραφές, μεταξύ των οποίων και ανεξάρτητες σουίτες – bungalows, μέσα στους καταπράσινους κήπους του.

Όλοι οι χώροι του έχουν διακοσμηθεί από την Harrods Interiors, με τρόπο τέτοιο, ώστε να αποτυπώνεται σε αυτούς η ιστορία και η παράδοση του τόπου. Έτσι η εικόνα τους ισορροπεί ανάμεσα στη μοντέρνα διακόσμηση και στα παραδοσιακά στοιχεία, με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο μεσογειακό σκηνικό. Η προσεγμένη επίπλωση των δωματίων με φυσικά υλικά, σε γήινους τόνους, δημιουργεί ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας για τους επισκέπτες.

Οι εγκαταστάσεις του θέρετρου περιλαμβάνουν 3 πισίνες (1 από τις οποίες με αλμυρό νερό), περιτριγυρισμένες από ξαπλώστρες και καμπάνες, αλλά και χώρους για φαγητό και ποτό τριγύρω, 6 εστιατόρια, 2 μπαρ, ένα πολυτελές σπα, έναν τεράστιο χώρο εκδηλώσεων, συνεδριακό χώρο και έναν μοναδικό στο είδος του χώρο για την απασχόληση των παιδιών. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα είναι διαθέσιμες όλο τον χρόνο, τόσο για τους ενοίκους, όσο και για το κοινό που το επισκέπτεται.

Τα 6 εστιατόρια παρουσιάζουν μια ευρεία γκάμα από διαφορετικές κουζίνες. Το ‘Δάφνη’ είναι ελληνικό εστιατόριο, που αναδεικνύει τις γεύσεις και τα κρασιά της Κύπρου. Το ‘Il Teatro’ είναι ένα υπαίθριο εστιατόριο, του οποίου οι επισκέπτες παίρνουν μια γεύση από νότια Ιταλία. Το ‘Lanes’ είναι το ολοήμερο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με επιλογές από τη διεθνή κουζίνα. Το ‘Islands’ είναι ένα μοναδικό υπαίθριο εστιατόριο, τοποθετημένο πάνω σε νησίδες στη μέση της πισίνας, με κάθε νησίδα να αποτελεί έναν ιδιωτικό χώρο εστίασης, ενώ έχει υιοθετήσει και το όνομα ενός νησιού της Μεσογείου. Το ‘The Grill’ είναι ένα κομψό εστιατόριο με χαλαρή διάθεση, που εξειδικεύεται σε πιάτα με κρέας στη σχάρα.

swipe gallery

Οι υπερπολυτελείς σουίτες - bungalows είναι από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θέρετρου.

Οι χώροι που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, δηλαδή σε όσους ταξιδεύουν χωρίς παιδιά, περιλαμβάνουν τις εντυπωσιακές σουίτες του θέρετρου, αλλά και την ξεχωριστή πισίνα ενηλίκων. Οικογένειες με παιδιά επωφελούνται ιδιαίτερα από το Park Kidz, όπου ένα κάστρο, ένα πειρατικό πλοίο με νεροτσουλήθρες και ένα εξειδικευμένο εστιατόριο προσφέρουν όσα χρειάζονται και νεαρότεροι επισκέπτες. Υπάρχουν και χώροι που απευθύνονται πιο ειδικά σε εφήβους, όπως το γήπεδο mini-football, που φιλοξενεί και την εποχιακή ακαδημία ποδοσφαίρου, αλλά και ένα δωμάτιο για ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Διεύθυνση: Πύργος, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25 862000
Website: Parklane, Luxury Resort and Spa 
Facebook: Parklane, Luxury Resort and Spa 
Twitter: Parklane, Luxury Resort and Spa 
Instagram: Parklane Cyprus