19829

Παραλία Παρεκκλησιά (GrandResort)

07/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Ξενοδοχεία
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες

Στην Παρεκκλησιά, ανατολικά της Λεμεσού, μια ήσυχη, αμμώδης παραλία έχει δημιουργηθεί στον κολπίσκο μπροστά από το ξενοδοχείο GrandResort. Με φόντο τις φοινικιές του κήπου του ξενοδοχείου, η παραλία είναι ιδανική για χαλάρωση.

Στην παραλία φθάνει κανείς διανύοντας περίπου 200 μέτρα πεζοδρόμου από τον χώρο στάθμευσης κοντά στο κέντρο Malindi. Η λεπτή άμμος και η σχετικά ρηχή θάλασσα την καθιστούν κατάλληλη για παιχνίδι με τα παιδιά, αλλά και για άθληση.

Ιδανική ώρα για να επισκεφθεί κανείς την ακτή αυτή είναι είτε νωρίς το πρωί, όταν είναι εξαιρετικά ήρεμη, είτε προς τη δύση του ήλιου, ώστε να απολαύσει κανείς τις πολύχρωμες αντανακλάσεις στο νερό.

Για τους ενοίκους του ξενοδοχείου διατίθενται κρεβατάκια, αλλά και αιώρες στον κήπο.