12346

Παραλία Παρεκκλησιά (GrandResort)

30/05/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Ξενοδοχεία
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες

Μια ήσυχη παραλία, περιτριγυρισμένη από πράσινο, με θεόρατες φοινικιές να ρίχνουν τη σκιά τους, βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές για δροσερές βουτιές και χαλάρωση για όλη την οικογένεια.

Η ακτή με λεπτή άμμο, που είναι ιδανική για βόλτες, παιχνίδι ή ακόμα και γυμναστική, διατρέχει όλη την περιοχή μπροστά από τα ξενοδοχεία GrandResort και Elias Beach. Ο μεγάλος, πέτρινος βραχίονας που έχει κατασκευαστεί στη μέση των 2 κόλπων που σχηματίζονται μπροστά από τα ξενοδοχεία (ο οποίος φιλοξενεί τακτικά τελετές γάμων) είναι ό,τι πρέπει για να ρεμβάσει κανείς το απέραντο γαλάζιο και την ακτογραμμή της ανατολικής Λεμεσού.  

Η παραλία έχει σχετικά ρηχά νερά, με τον βυθό να καλύπτεται κυρίως από άμμο. Μερικά βράχια βρίσκονται διάσπαρτα αραιά, κυρίως προς τους πλαϊνούς βραχίονες. Ιδανική ώρα για να επισκεφθεί κανείς την ακτή αυτή είναι νωρίς το πρωί, όταν η επιφάνεια της θάλασσας είναι τόσο ήρεμη, ώστε οι αχτίδες του ήλιου να καθρεφτίζονται δημιουργώντας όμορφες αντανακλάσεις. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αναπαυτικά, ξύλινα κρεβατάκια, αλλά και τις αιώρες στο γρασίδι του κήπου, λίγα μέτρα από την παραλία.