A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Παραλία Παρεκκλησιά (GrandResort)

Μια ήσυχη παραλία, περιτριγυρισμένη από πράσινο, με θεόρατες φοινικιές να ρίχνουν τη σκιά τους, βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές για δροσερές βουτιές και χαλάρωση για όλη την οικογένεια.

Η ακτή με λεπτή άμμο, που είναι ιδανική για βόλτες, παιχνίδι ή ακόμα και γυμναστική, διατρέχει όλη την περιοχή μπροστά από τα ξενοδοχεία GrandResort και Elias Beach. Ο μεγάλος, πέτρινος βραχίονας που έχει κατασκευαστεί στη μέση των 2 κόλπων που σχηματίζονται μπροστά από τα ξενοδοχεία (ο οποίος φιλοξενεί τακτικά τελετές γάμων) είναι ό,τι πρέπει για να ρεμβάσει κανείς το απέραντο γαλάζιο και την ακτογραμμή της ανατολικής Λεμεσού.  

Η παραλία έχει σχετικά ρηχά νερά, με τον βυθό να καλύπτεται κυρίως από άμμο. Μερικά βράχια βρίσκονται διάσπαρτα αραιά, κυρίως προς τους πλαϊνούς βραχίονες. Ιδανική ώρα για να επισκεφθεί κανείς την ακτή αυτή είναι νωρίς το πρωί, όταν η επιφάνεια της θάλασσας είναι τόσο ήρεμη, ώστε οι αχτίδες του ήλιου να καθρεφτίζονται δημιουργώντας όμορφες αντανακλάσεις. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αναπαυτικά, ξύλινα κρεβατάκια, αλλά και τις αιώρες στο γρασίδι του κήπου, λίγα μέτρα από την παραλία.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;