21722

Πάρκο Λανίτειου Σταδίου

29/09/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές, στη γωνία των οδών Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως, ένα πανέμορφο και σύγχρονο πάρκο αποτελεί όαση πρασίνου, αλλά και αγαπημένη καθημερινή διέξοδο για οικογένειες.

Το πάρκο του Λανιτείου Σταδίου δημιουργήθηκε για να προσφέρει επιλογές αναψυχής, άθλησης και κοινωνικοποίησης σε όλους και αγκαλιάστηκε πολύ γρήγορα από τον κόσμο της πόλης.

swipe gallery

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένας άνετος χώρος με παιχνίδια εκγύμνασης για μεγαλύτερα παιδιά, ένας χώρος με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, αλλά και ένας υπέροχος παιδότοπος με προδιαγραφές ασφαλείας.

swipe gallery

Το αναψυκτήριο που λειτουργεί εκεί, εξυπηρετεί το κοινό από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα η λειτουργία του αρχίζει από το πρωί. Προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών γενεθλίων. Ο νυχτερινός φωτισμός στο πάρκο επιτρέπει την ασφαλή χρήση του μέχρι αργά το βράδυ.

Lanitio coffee & fun: 99 284323