3243

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο που έρχεται να αλλάξει την εικόνα της οδού Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό!

21/04/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Brown Hotel στην οδό Ανεξαρτησίας σχεδιάστηκε για να είναι ένα μοντέρνο ξενοδοχείο πόλης, που θα δημιουργήσει επιλογές άνετης και πολυτελούς διαμονής στην καρδιά της Λεμεσού.

Το ξενοδοχείο, που κατασκευάζεται από την Prosperity Group, θα διαθέτει 125 δωμάτια, πολυτελές spa και ένα εντυπωσιακό roof garden με πισίνα.

swipe gallery

Τη διαχείριση θα αναλάβει η Brown Hotels, εταιρεία από το Ισραήλ με ξενοδοχεία στην Ολλανδία, την Κροατία, τη Γερμανία και το Ισραήλ, η οποία συνέβαλε και στον σχεδιασμό του.

Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 το πρώτο κατάστημα H&M στη Λεμεσό, ενώ ο χώρος παραδίδεται τον ερχόμενο Ιούνιο στην εταιρεία για διαμόρφωση.