20335

Αλιάδα: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο, σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα!

03/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Είναι ένα εστιατόριο που ταίριαξε ιδανικά σε αυτή την πάλαι ποτέ αριστοκρατική γειτονιά της Λεμεσού, που μέχρι σήμερα θαυμάζεται για τα νεοκλασικά αρχοντικά της.

Το ψηλοτάβανο σπίτι του 19ου αιώνα με τα μεγάλα ξύλινα παράθυρα, ένα μωσαϊκό έργο τέχνης στο πάτωμα και το μπαλκόνι με τα περίτεχνα κάγκελα στην πρόσοψη, αποδείχθηκε ο καλύτερος χώρος για να στεγάσει τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του εστιατορίου Αλιάδα.

Επιλέγοντας μία ονομασία που παραπέμπει σε ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, συνδυάζει τη λεπτότητα του χώρου που το φιλοξενεί από το 1997, με εκείνη των πιάτων στο μενού του.

Το εντυπωσιακό μπουφέ με κρύα ορεκτικά συμπληρώνεται από υπέροχες επιλογές από ζεστές ή κρύες σούπες, όπως επίσης και από γουστόζικες συνταγές ζυμαρικών, αλλά και περιποιημένα φιλέτα.

Διεύθυνση: Ειρήνης 117
Τηλέφωνο: 25 340758