A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Αλιάδα: Ένα απίθανο ταξίδι στη γεύση, σ' ένα αρχοντικό του 19ου αι. στη Λεμεσό!

Είναι ένα εστιατόριο που ταίριαξε ιδανικά σε αυτή την πάλαι ποτέ αριστοκρατική γειτονιά της Λεμεσού, που μέχρι σήμερα θαυμάζεται για τα νεοκλασικά αρχοντικά της. Το ψηλοτάβανο σπίτι του 19ου αιώνα, με τα μεγάλα ξύλινα παράθυρα, ένα μωσαϊκό έργο τέχνης στο πάτωμα και το μπαλκόνι με τα περίτεχνα κάγκελα στην πρόσοψη, αποδείχθηκε ο καλύτερος χώρος για να στεγάσει τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του εστιατορίου Αλιάδα.

Επιλέγοντας μια ονομασία που παραπέμπει σε ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, το εστιατόριο Αλιάδα συνδυάζει τη λεπτότητα του χώρου που το φιλοξενεί από το 1997, με εκείνη των πιάτων στο μενού του. Παρουσιάζοντας στους επισκέπτες του ένα δείπνο 5 πιάτων (από ορεκτικό μέχρι επιδόρπιο), με πλούσια ποικιλία γεύσεων της διεθνούς κουζίνας, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου.

Το εντυπωσιακό μπουφέ με κρύα ορεκτικά συμπληρώνεται από υπέροχες επιλογές από ζεστές ή κρύες σούπες, όπως επίσης και από γουστόζικες συνταγές ζυμαρικών, αλλά και περιποιημένα φιλέτα. Το μπουφέ με επιδόρπια κλείνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το γεύμα, με το φλεγόμενο γλυκό να κλέβει πάντα την παράσταση. Για όσους προτιμούν ένα πιο ελαφρύ δείπνο, το εστιατόριο έχει δημιουργήσει έναν ακόμα συνδυασμό με 3 εξίσου γευστικά πιάτα, ενώ έχει φροντίσει να εμπλουτίσει το μενού της διεθνούς κουζίνας του και με sushi.

Η εμπειρία ενός δείπνου στο Αλιάδα, συμπληρώνεται από την ατμόσφαιρα του παλιού αρχοντικού, αλλά και από ζωντανή μουσική από το ξύλινο πιάνο που βρίσκεται στην κυρίως αίθουσα.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το εστιατόριο Αλιάδα εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.