28494

Παραλίες Γυμνιστών

26/10/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Χωματόδρομος
Φυσικές Ομορφιές
Ήσυχες Παραλίες

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα ανακηρυγμένες παραλίες γυμνιστών στην Κύπρο, όσοι προτιμούν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα με τον πιο φυσικό τρόπο έχουν εντοπίσει ακτές οι οποίες τους εξυπηρετούν.

Χρειάζεται αρκετή αναζήτηση για να τις εντοπίσει κανείς, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα απρόσιτες. Πρόκειται για βραχώδεις κυρίως παραλίες, στα 2 άκρα (ανατολικά και δυτικά) της επαρχίας Λεμεσού, που προσφέρουν τη γαλήνη του ερημικού και γραφικού τοπίου.

Η μία παραλία βρίσκεται στο Πισσούρι, ανατολικά του κόλπου με τις οργανωμένες εγκαταστάσεις. Μια σειρά από βράχια χωρίζει τον κυρίως κόλπο από εκείνον όπου συχνάζουν όσοι προτιμούν να κάνουν γυμνισμό.

Σχετικα

Μια άλλη παραλία βρίσκεται στην Ακτή του Κυβερνήτη. Η περιοχή αυτή διαθέτει πολλούς και διαφορετικούς κολπίσκους, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν κοντά κάποιο εστιατόριο ή beach bar. Oι γυμνιστές προτιμούν σημεία στο δυτικότερο άκρο της περιοχής, όπου τα λευκά βράχια δημιουργούν μικρές, φιλόξενες κοιλότητες.