Παραλία γυμνιστών στο Πισσούρι

26/10/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στον κόλπο Πισσουρίου, βρίσκεται μια παραλία που προτιμούν όσοι κάνουν γυμνισμό στη Λεμεσό, που ξεχωρίζει για την ποιλικομορφία της.

Οι κόλποι που δημιουργούνται στο ανατολικότερο μέρος, τους οποίους μπορεί να επισκεφθεί κανείς περνώντας τους βράχους αυτούς, έχουν γίνει καταφύγιο για όσους επιθυμούν διακριτικά και χωρίς να ενοχλούν, να κάνουν γυμνισμό.

Στην ακτή υπάρχουν κυρίως βότσαλα, ενώ στο βυθό της θάλασσας, όσοι κολυμπήσουν θα βρουν μικρά βράχια, άμμο και βότσαλα. Η θάλασσα είναι καθαρή και αρκετά ασφαλής, όμως χρειάζεται προσοχή, αφού το μέρος εκείνο δεν επιτηρείται από ναυαγοσώστη. 

*Extra tip: Όσοι θα επισκεφθούν την ακτή αυτή, καλό είναι να φορούν αθλητικά παπούτσια, για να είναι ασφαλείς όταν ανεβαίνουν στα βράχια. Ακόμα κι αν δεν κάνεις γυμνισμό, τα επίπεδα, σκουρόχρωμα βράχια (που έδωσαν και την ονομασία «μαυρόροτσος» στην περιοχή) είναι ιδανικά για ηλιοθεραπεία.

swipe gallery

5727