A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Νέα διέξοδος χαλάρωσης, σε μια πολυσύχναστη γειτονιά της Λεμεσού!

Μια στιγμιαία διαφυγή από το τρέξιμο της μέρας, μια ευκαιρία για ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις, λύση για κολατσιό ή ένα γρήγορο γεύμα πριν συνεχίσεις με την καθημερινή σου ρουτίνα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ξέρεις ότι στην περιοχή της οδού Κολωνακίου μπορείς να βρεις μια επιλογή που να ταιριάζει με τέτοιες στάσεις μέσα στη μέρα.

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους, εμπορικούς δρόμους της πόλης, ο χώρος αυτός γίνεται μια νέα, απολαυστική προσθήκη για όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα από τα νέα La Croissanterie της Λεμεσού άνοιξε σε αυτή τη γωνιακή τοποθεσία, με ανοιχτή θέα στον δρόμο, ως πρόταση για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική στάση στους γρήγορους ρυθμούς της καρδιάς της πόλης.

Το άνετο σαλόνι του επιτρέπει σε όποιον το επισκεφθεί να απολαύσει γλυκό, σνακ, καφέ ή άλλα γευστικά ροφήματα, μέσα σε ένα περιβάλλον με αναφορές στη σαγηνευτική μυρωδιά του καφέ. Εξίσου φιλόξενος είναι, όμως, και ο χώρος της βεράντας, που περιβάλλει ολόκληρο το cafe, ενώ οι μικροί επισκέπτες του έχουν την δική τους ξεχωριστή γωνιά μέσα σε αυτό.

Διεύθυνση: Κολωνακίου 19 (απέναντι από το κατάστημα της Cyta)Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.