A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Γνωστή φίρμα ιταλικής μόδας για όλους καταφθάνει στη Λεμεσό!

Μια μεγάλη αλυσίδα ειδών ένδυσης και αξεσουάρ μόδας, με καταστήματα σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό της Λεμεσού. Το Piazza Italia ανοίγει το τρίτο κατάστημά του στην Κύπρο και επιλέγει τη Λεμεσό για την επέκταση των δραστηριοτήτων του.

Με ανοιξιάτικη διάθεση και υπέροχες στυλιστικές προτάσεις για όλες τις ώρες, η φίρμα που συνδυάζει λεπτό γούστο, μοντέρνες γραμμές και οικονομικές αγορές, είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις στην πόλη. Με ενθουσιώδες κοινό να προτιμά τα είδη της τα τελευταία χρόνια, η Piazza Italia έρχεται να προτείνει στον κόσμο της Λεμεσού ενδυματολογικές λύσεις για όλη την οικογένεια. Το κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει επίσημα από τις 8 Απριλίου 2017.

Έτσι, η ιταλική κομψότητα γίνεται το αναγνωριστικό στοιχείο για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι κανενός. Το γεγονός ότι τα είδη ένδυσης βρίσκονται στον ίδιο χώρο με μια μεγάλη ποικιλία από τσάντες, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ, λύνει συνολικά το πρόβλημα της επιλογής του καθημερινού ντυσίματος. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κολωνακίου, κοντά στην υπεραγορά Carrefour, στο χώρο στάθμευσης της οποίας οι πελάτες του καταστήματος μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν στάθμευση.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;