Ένα νέο μπαρ στη Λεμεσό μαγειρεύει σούπερ φαγητό για υπερήρωες της καθημερινότητας!

09/05/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Τα super foods είναι η μεγαλύτερη τάση στη σύγχρονη διατροφή, όμως έχουν συνδεθεί με τη στέρηση της νοστιμιάς που προσφέρει το fast food. Το Superfood Bar στη Λεμεσό έχει διαφορετική άποψη και το μενού του είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

Πίτσα, burgers, σάντουιτς, πολύχρωμα smoothies, ακόμα και sushi αποκτούν άλλο νόημα. Γιατί το burger μπορεί να είναι από σπανάκι και κινόα και να παραμένει εξίσου λαχταριστό, ζουμερό και γευστικό. Η πίτσα μπορεί να φτιάχνεται με χειροποίητη ζύμη ολικής άλεσης και να είναι μωβ, πορτοκαλί, πράσινη η μαύρη, γεμάτη αρώματα και γευστικές εκπλήξεις, συνδυάζοντας φρέσκα, φυσικά υλικά με κριτήριο το… χρώμα τους.

Έτσι, το γρήγορο φαγητό γίνεται και υγιεινό και καθαρό, χωρίς χημικά συστατικά, σωρό συντηρητικά ή βαριές σάλτσες για να δώσουν γεύση. Το μυστικό του Superfood Bar δεν είναι και τόσο μυστικό, τελικά, αλλά θέλει μεράκι, αγάπη και μαεστρία για να βγει το γευστικό αυτό αποτέλεσμα, αποκλειστικά με φυσικά προϊόντα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι, μάλλον, ότι διατηρεί τη λογική του fast food στις υπηρεσίες του, προσφέροντας τα είδη στο μενού του μέσω online παραγγελίας και με παράδοση στο σπίτι.

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 2
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 260 260

swipe gallery


18309