19323

ΟPENING: Ένα νέο στέκι στη Λεμεσό, «παντρεύει» γύρο, burger και sushi!

27/03/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Δεν μπορεί να μη σου έχει τύχει να είσαι με παρέα, να ψάχνετε κάπου να φάτε και να μη συμφωνείτε με τίποτα για το μέρος, αφού ο ένας θέλει γύρο, ο άλλος burger, ο τρίτος κινέζικο και ο τέταρτος sushi. Το νέο στέκι για φαγητό που άνοιξε στη Λεμεσό, είναι, μάλλον, ο τρόπος να αποφευχθούν οι «εμφύλιες» διαμάχες στις παρέες.

Φέρνοντας δίπλα – δίπλα εντελώς διαφορετικές κουζίνες, το Food Place δημιούργησε ένα μενού που τα έχει σχεδόν όλα: και γύρο, και σουβλάκι, και burger, και κινέζικο, και sushi. Με τη σφραγίδα του «Γύρου του κόσμου» για τα κρεατικά σχάρας και τον γύρο, και την υπογραφή του Xie – Xie για την ασιατική κουζίνα, αυτός ο χώρος είναι λύση για παρέες με ασύμβατα γούστα, αλλά και για αναποφάσιστους που περιμένουν από το μενού να τους προτείνει τη γεύση της ημέρας.

Είτε σε μερίδα, είτε σε σάντουιτς, είτε σε πακέτο για το δρόμο ή το σπίτι, είτε σερβιρισμένο επί τόπου, ό,τι επιλέξεις θα είναι σίγουρα χορταστικό και σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια. Ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημά του στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, το Food Place έχει δημιουργήσει ένα χώρο άνετο και μοντέρνο, με καναπέδες και τραπεζάκια εντός και εντός, για να μπορείς να απολαύσεις εκεί το γεύμα της επιλογής σου, ενώ λειτουργεί υπηρεσία delivery και με παραγγελίες από το διαδίκτυο.

Τηλέφωνο: 77 77 8190