Ακόμα μια γνωστή ελληνική εταιρεία επιλέγει τη Λεμεσό για κάθοδο στην Κύπρο

15/03/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα κατάστημα που εξειδικεύεται στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και στην επίπλωση με στυλ, τόσο κλασικό, όσο και κοντά στις τελευταίες τάσεις της μόδας, αποτελεί τη νέα άφιξη στην πόλη. Η ίδια η εταιρεία επέλεξε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, την κοσμοπολίτικη Λεμεσό για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο νησί.

Στον εκθεσιακό χώρο στο νέο κατάστημα της Λεωφόρου Μακαρίου 217 E, η εταιρεία Δελούδης παρουσιάζει ποικιλία επίπλων σπιτιού, εξωτερικού χώρου και γραφείου, κομμάτια που ανήκουν στη συλλογή εμβληματικών και ιστορικών οίκων, όπως οι Acerbis, ClassiCon, Edra, Gandia Blasco, Giorgetti, i4 Mariani, ICF, IVM, Knoll, Kymo, Living Divani, Michael Anastassiades, MDF Italia, Paola Lenti, Porro, Promemoria και Tribu.

Ο εκθεσιακός χώρος παρουσιάζει επίσης μια προσεγμένη συλλογή από διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά και χαλιά με ξεχωριστό στυλ και γούστο. Ιδιαίτερα περήφανη παρουσιάζεται η εταιρεία  που φιλοξενεί δουλειά από φημισμένους σχεδιαστές, καταξιωμένους στο χώρο τους, όπως οι Mies Van der Rohe, Eero Saarinen, Eileen Grey and Harry Bertoia, Piero Lissoni, Jean Marie Massaud και Patricia Urquiola.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 333 420

swipe gallery


17579