A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Karma WaterShop - Φίλτρα Νερού

Αγίας Φυλάξεως 73, Κατ. 1, 3087 Λεμεσός
25355252Karma WaterShop - Φίλτρα Νερού

Αγίας Φυλάξεως 73, Κατ. 1, 3087 Λεμεσός
25355252Παρουσίαση από All About Limassol

Υψηλής ποιότητας και άριστης κατασκευής μηχανήματα και φίλτρα νερού από Αμερική, Ιταλία, Αγγλία, Κορέα και Ολλανδία διασφαλίζουν ότι θα έχεις πάντα στο χώρο σου νερό καθαρό και ασφαλές. Η εταιρεία Karma Water Filters, με πείρα από το 1999, εισάγει τα προϊόντα της από διεθνούς φήμης κατασκευαστές, πιστοποιημένους από διεθνείς οργανισμούς. Η εταιρεία έχει κερδίσει πιστοποίηση κατά ISO9001:2008 για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε κάθε περίπτωση. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, μπορείς να διαλέξεις το σύστημα καθαρισμού του νερού για οικιακή χρήση, χώρους εστίασης, γραφεία, καταστήματα και σχολεία για όλα τα πορτοφόλια.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ

KARMA WaterShop - Το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πώλησης φίλτρων νερού στην Κύπρο

 

<< ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγ. Φυλάξεως 73, Τηλ. 25355252 >>

 

Στα καταστήματα "KARMA WaterShop" σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο μπορείτε να προμηθευτείτε αξιόπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού, αποσκληρυντές νερού και γενικά συστήματα επεξεργασίας του πόσιμου νερού και του νερού χρήσης. Η μεγάλη γκάμα αξιόπιστων και πιστοποιημένων φίλτρων νερού σε πολύ προσιτές τιμές, μπορούν να λύσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζετε με το νερό. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα φίλτρα νερού τα οποία θα σας προσφέρουν καθαρό και ποιοτικό νερό κατευθείαν από την βρύσης σας. Υπάρχουν λύσεις τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο και τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

Τα καταστήματα διαχειρίζονται από την εταιρεία KARMA Water Purification Systems η οποία έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι απολαμβάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Το προσωπικό της εταιρείας, έχει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να κατανοήσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να δώσει τις κατάλληλες λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της τα οφέλη του καθαρού και ποιοτικού νερού στο σπίτι, το γραφείο και τον επαγγελματικό τους χώρο. 


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ (Water Softeners)

Οι αποσκληρυντές νερού αφαιρούν τα άλατα που υπάρχουν στο νερό ανταλλάσσοντας τα ιόντα μαγνησίου Mg2+ και ασβεστίου Ca2+ με ιοντική ανταλλαγή με το χλωριούχο νάτριο (NaCl). Με τον τρόπο αυτό το νερό μαλακώνει (αφαίρεση αλάτων) με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται υπολείμματα άσπρα στίγματα στις διάφορες επιφάνειες, στις συσκευές και σκεύη, στις σωληνώσεις της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ τα ντεπόζιτα και τα μηχανήματα που δουλεύουν με νερό παραμένουν πάντοτε καθαρά. 

Οι αποσκληρυντές νερού WaterBoss κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αμερική από την εταιρεία Hague και εισάγονται στην Κύπρο από την εταιρεία KARMA Water. Πρόκειται για είναι το ποιο εξελιγμένο αυτόματο σύστημα αποσκλήρυνσης του νερού, κατάλληλο για επαγγελματική & ιδιωτική χρήση. 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: NSF, CE

ΕΓΓΥΗΣΗ: 3 & 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

 

ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ 

 

  • Απόλυτα ελαφρύ νερό χωρίς ασβέστιο και μαγνήσιο

  • Ξεχάστε τους Λευκούς λεκέδες σε νιπτήρες, μπάνια, τουαλέτα και γύρω από τις βρύσες;

  • Σταματά να βουλώνει το τηλέφωνο του μπάνιου αλλα και των σωληνώσεων

  • Τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά κάνουν τουλάχιστον 40% περισσότερο αφρό. 40% λιγότερα χρήματα σε απορρυπαντικά

  • Καλύτερη λειτουργία του θερμοσίφωνα μεγαλώνοντας τη διάρκεια ζωής του.

  • Σταματά τους λεκέδες στα πιάτα ή στις γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας.

  • Αποκτάτε υγιέστατα Μαλλιά Νύχια και δέρμα , μέσα σε λίγες ημέρες, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι το σκληρό νερό είναι ο Νο1 εχθρός για να αποκτήσουμε ενα απαλό δέρμα και υγιές μαλλιά.

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων και πλυντηρίου ρούχων χωρίς άλατα και φθορές

  • Μαλακότερα ρούχα , καθώς τα άλατα συσσωρεύονται στα ρούχα, οι ίνες χάνουν τη φυσική τους απαλότητα και τα ρούχα αποκτούν σκληρή υφή.

 


Facebook Page

Εσύ το ήξερες;
#cleanseawater
Όταν θες να φτιάχνεις τον καφέ όπως πρέπει.... Ο καφές είναι το νερό του! Όλοι συμφωνούμε (και οι ειδικοί στην παρασκευή του καφέ baristas) ότι το νερό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην γεύση, τα αρώματα και γενικότερα την ποιότητα του καφέ. Κάθε καφές, είτε αυτός είναι light roast ...
Δείτε πώς ένα αδιάφορο ποτήρι νερό αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον! | KARMA Πιστοποιημένα Φίλτρα Νερού Δώστε άλλη διάσταση σε ένα απλό ποτήρι νερό εμπλουτίζοντάς το με αρώματα και γεύσεις από φρούτα, λαχανικά και κάθε λογής μυρωδικά.Γιατί να αρωματίσω το νερό μο
Karma Water Filters shared a link.
Μη ασφαλές προς πόση και χρήση το νερό στην Ανθούπολη https://m.kathimerini.com.cy/gr/kypros/mi-asfales-pros-posi-kai-xrisi-to-nero-stin-anthoypoli
Αποκλίσεις από «συγκεκριμένες χημικές παραμέτρους που το καθιστούν μη ασφαλές προς πόση και χρήση για παρασκευή τροφίμων» διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζει το πόσιμο ...
💧💦Μερικές από τις Εγκαταστάσεις μας 8-12/07/19💧💦 ✔Ποιότητα ✔Αξιοπιστία ✔Εμπιστοσύνη Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη!
Karma Water Filters added 51 new photos.
Ecosoft Pure 6 Σταδίων - €450 Νέα Τεχνολογία Αντίστροφης Όσμωσης 6 σταδίων Ecosoft - Πιστοποιημένο WQA Gold Seal
Διατίθεται στην Κύπρο από την KARMA Water (Δωρεάν Τηλ. 80 000 880)
Απολαύστε πεντακάθαρο υγιεινό νερό από την βρύση σας!
Στάδια Επεξεργασίας:
1. Φίλτρο Ιζημάτων 5 micron
Αφαιρεί ...
121484597932263

Contact Details

Διεύθυνση

• Αγίας Φυλάξεως 73, Κατ. 1, 3087 Λεμεσός


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media1771 - 4839