A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Διεθνής επωνυμία φαγητού έρχεται στη Λεμεσό με 5 νέα καταστήματα!

Πρόκειται για μια μεγάλη αλυσίδα αρτοποιίας που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη με περισσότερα από 8000 καταστήματα. Η διεθνώς γνωστή επωνυμία έφθασε και στην Κύπρο, με τα πρώτα 5 καταστήματά της να εδράζονται στη Λεμεσό, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα γκάμα γευστικών προϊόντων.

Η αλυσίδα φούρνων Fornetti (η λέξη σημαίνει στα Ιταλικά σημαίνει μικρός φούρνος) έχει αφήσει το στίγμα της με τα μικρά σε μέγεθος καταστήματα που διαφοροποιούνται από τους φούρνους, που ξέρουμε στην Κύπρο. Αποτελώντας έναν εύκολο σταθμό στο δρόμο προς τη δουλειά, το σπίτι ή και το ταξίδι, τα 5 καταστήματα Fornetti, σε όλες τις γωνιές της πόλης, είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν ανά πάσα στιγμή λαχταριστά, φρεσκοψημένα προϊόντα.

Αφράτα και γευστικά ψωμιά, υπέροχα γλυκά με σοκολάτα, κρέμα ή ξερά φρούτα, με ζύμη κανονική ή πολύσπορη, εκπληκτικά αλμυρά, hot dog και πίτσες, σε κανονικές μερίδες ή σε μίνι μπουκιές, είναι μερικά από όσα συνθέτουν την ποικιλία των ειδών στα Fornetti. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1997, σε μία μικρή πόλη της Ουγγαρίας, ως οικογενειακή επιχείρηση, κατέκτησε τη χώρα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στις γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες.

Στη Λεμεσό έχουν ανοίξει τα πρώτα 2 καταστήματα (στην Αρχ. Μακαρίου 37 στη Μέσα γειτονιά και στο Ακρωτήρι) ενώ ακολουθούν τα καταστήματα στην Αγίας Φυλάξεως 55, Λεοντίου 236 και Μισιαούλη & Καβάζογλου 74Δ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.