A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Ένα νέο, λαχταριστό μαγαζάκι με γκουρμέ εκπλήξεις στη Λεμεσό!

Είναι ένας χώρος όπου οι λαχταριστές μυρωδιές σε κατακλύζουν από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας σου αυτόματα μια αίσθηση ευφορίας και χαλάρωσης. Λέγεται Ambiance Elements και εδώ και μερικούς μήνες παρουσιάζει υπέροχα μυστικά, που «μαγειρεύονται» με φρέσκα συστατικά.

Γάλα γαϊδούρας, λεβάντα, ευκάλυπτος, ενεργός άνθρακας, μέλι και φρούτα είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων που βρίσκει κανείς στα ράφια αυτού του νέου χώρου. Σε ένα περιβάλλον όμορφο, με μοντέρνα διακόσμηση, γεμάτο χρώματα και αρώματα, μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους η φύση μπορεί να κάνει την καθημερινότητα του πιο όμορφη και πιο υγιή.

Κάθε είδους αιθέρια έλαια, μπάλες με άλατα μπάνιου, ανακουφιστικά άλατα για ποδόλουτρο, φυσικά σφουγγάρια και αρωματικά σαπούνια με δραστικά συστατικά που φροντίζουν το σώμα και το πρόσωπο, ακόμα και ανθοδέσμες από λουλούδια – σαπούνια, προτείνουν μια ένα διαφορετικό, φυσικό τρόπο περιποίησης και γίνονται ενδιαφέρουσες προτάσεις για δώρα. Μένοντας μακριά από επικίνδυνα χημικά, συντηρητικά και άλλα συστατικά που επιβαρύνουν την υγεία και το περιβάλλον, το Ambiance Elements δίνει μια νέα διάσταση στην ιδέα της φυσικής ομορφιάς και ευεξίας.

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 5, Μέσα Γειτονιά
Τηλέφωνο: 70 006889Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.