6536

Αρτοποιείο Φωτεινής: Το μαγαζάκι με το διάσημο brunch και τις σπιτικές νοστιμιές, ήρθε στην πόλη!

11/03/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το μαγαζάκι με το διάσημο brunch, που έκανε ξανά μόδα τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας, κατέβηκε από το χωριό στην πόλη, για να έρθει πιο κοντά στον κόσμο που το αγάπησε.

Με επιμονή σε ποιοτικά και χειροποίητα προϊόντα, αλλά και προσήλωση στη ζεστή φιλοξενία, η οικογένεια της Φωτεινής από το Όμοδος ανέδειξε τα αρκατένα κουλούρια, τις σπιτικές μαρμελάδες και τις ευφάνταστες πίτες, σε γεύσεις που ξυπνούν μνήμες στους παλιούς και κερδίζουν τις εντυπώσεις των νεότερων.

Σχετικα

Όλη αυτή η γκάμα βρίσκεται στο νέο μαγαζάκι της Αγίας Φυλάξεως, όπου μπορεί κανείς να βρει και το πλήρες πακέτο του παραδοσιακού brunch για το σπίτι, νέες γευστικές εκπλήξεις, αρωματικό καφέ και φρέσκους χυμούς, ενώ στήνεται και ένα δελεαστικό delicatessen, για να εμπλουτίσει τις επιλογές με platters.

Διεύθυνση: Αγίας Φυλάξεως 133Β