Στη Λεμεσό το μόνο αποκλειστικό κυπριακό κατάστημα με τα δημοφιλή ελληνικά, ξύλινα αξεσουάρ!

11/04/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η φίρμα του Mr. Wood,  που κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση εδώ και καιρό στην Ελλάδα, έφθασε στη Λεμεσό μετά από… λαϊκή απαίτηση. Η τάση που έχει ξετρελάνει άντρες και γυναίκες με τα ξύλινα καπέλα, ρολόγια, παπιγιόν και πολλά ακόμα αξεσουάρ, έκανε την είσοδό της στο νησί, αφού οι παραγγελίες από Κύπρο, και ιδιαίτερα τη Λεμεσό, στο Αθηναϊκό κατάστημα είχαν αρχίσει να συσσωρεύονται.

Έτσι, από το Δεκέμβριο του 2016, η Λεμεσός φιλοξενεί το πρώτο επίσημο και αποκλειστικό κατάστημα Mr. Wood με όλο το στοκ της σειράς των Ελλήνων σχεδιαστών, όπως αυτό ανανεώνεται κάθε εποχή. Τα φίνα και κομψά είδη μόδας από ξύλο έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αν και θα περίμενε κανείς ότι το trendy αυτό στυλ αφορά περιορισμένο ηλικιακό φάσμα, οι πλέον απαιτητικοί πελάτες του καταστήματος ξεπερνούν την ηλικία των 60 ετών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται συλλέκτες, όπως επίσης και άντρες που νοσταλγούν την κομψότητα περασμένων δεκαετιών.

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα αξεσουάρ από ξύλο και για τις γυναίκες, όμως, και όχι μόνο τα εμφανώς unisex. Πέρα από καπέλα, γυαλιά και ρολόγια, που έτσι κι αλλιώς είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, τα παπιγιόν επίσης βρίσκουν τη θέση τους στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, είτε ως ανδρική πινελιά στο ντύσιμο, είτε ακόμα και ως γιρλάντα για τα μαλλιά. Αν και η φίνα εικόνα τους παραπέμπει σε είδος πολυτελείας, τα αξεσουάρ είναι όλα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αφού ακόμα και το ακριβότερο ρολόι δεν ξεπερνάει τα €300.

swipe gallery


18477