A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

OPENING: Πολυβραβευμένο ιταλικό εστιατόριο, μόλις έφτασε στη Λεμεσό!

Όλη η τέχνη και η νοστιμιά της αυθεντικής, ιταλικής πίτσας, συστήνεται στη Λεμεσό μέσα από ένα νέο χώρο, στην περιοχή Εναερίου στη Λεμεσό. Η αλυσίδα που βραβεύτηκε για 4 χρόνια ως το εστιατόριο με την καλύτερη πίτσα στην Ελλάδα, έφθασε στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην πόλη μας.

Μια φιλόξενη και μοντέρνα τραπεζαρία, διακοσμημένη με χρώματα που παραπέμπουν στο μεσογειακό σκηνικό, γίνεται ο νέος προορισμός για να απολαύσει κανείς μια πίτσα που μοσχοβολάει ιταλική παράδοση. Η χειροποίητη ζύμη, με ειδικό αλεύρι από την Ιταλία, η ειδική σάλτσα ντομάτας με αυθεντική ιταλική συνταγή, τα αυθεντικά αρωματικά και τα ολόφρεσκα υλικά, που έγιναν λόγος για να ξεχωρίσει και να βραβευθεί το μενού της Margherita Pizza Artigianale.

Ένας μεγάλος ξυλόφουρνος ψήνει την ίδια στιγμή την πίτσα σου, ενώ στην κουζίνα ετοιμάζονται καθημερινά, ολόφρεσκα ζυμαρικά, με ευφάνταστες σάλτσες και γευστικούς συνδυασμούς. Όσο για την πίτσα, το μενού αυτό έρχεται να αποδείξει ότι αυτό το εύκολο και γρήγορο φαγητό μπορεί να εκπλήξει, υιοθετώντας στοιχεία υψηλής γαστρονομίας, με συνδυάζοντας τυριά και αλλαντικά από όλη τη Μεσόγειο (και όχι μόνο), αλλά και εκλεκτά υλικά, όπως κρέμα γαλλικής μουστάρδας, κρέμα μαύρης τρούφας, ιρλανδικό σολομό, αβοκάντο, ιταλικό πρoσιούτο και βουβαλίσια μοτσαρέλα και άλλα.

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 241 (Εναέριος)
Τηλέφωνο: 77 777740Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;