A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Μεγάλη διεθνής επωνυμία δημιούργησε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Λεμεσό!

Στη Λεμεσό, σε μια τοποθεσία με θέα στη θάλασσα της πόλης, επέλεξε να ανοίξει το πρώτο της Brew Bar στην Κύπρο η γνωστή διεθνής αλυσίδα καταστημάτων καφέ Starbucks. Πρόκειται για ένα χώρο με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και μενού, που απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ με νέες γεύσεις, χάριν στις ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής του.

Στο Brew Bar, που βρίσκεται στην περιοχή του Εναερίου, μπορεί να δοκιμάσει κανείς κατ’ αποκλειστικότητα το Nitro Cold Brew, αλλά και καφέ με εναλλακτικές μεθόδους εκχύλισης. O Nitro Cold Brew σερβίρεται παγωμένος από την κάνουλα και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο, το οποίο ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση.

Παράλληλα, στο νέο Brew Bar Starbucks διατίθενται και εναλλακτικές μέθοδοι εκχύλισης καφέ: Coffee Press, Pour Over (εκχύλιση μέσω χάρτινου φίλτρου) και Chemex (με διαδικασία εκχύλισης μέσω μικροφίλτρου). Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει, επίσης, χάριν στον μοντέρνο σχεδιασμό του, το εντυπωσιακό ξύλινο μπαρ, τις άνετες πολυθρόνες, τα δερμάτινα καθίσματα και τις ξύλινες πολυθρόνες στην όμορφη βεράντα.

Τo νέο Starbucks είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 το βράδυ και Παρασκευή με Κυριακή μέχρι τις 00:30.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;