Ένα νέο, λαμπερό μέγαρο ανοίγει τις πόρτες της ομορφιάς για όλο τον κόσμο της Λεμεσού!

22/03/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Γεγονός 1ο: Χρόνια τώρα, τα ποιοτικά προϊόντα και είδη ομορφιάς δεν είναι είδη πολυτελείας. Γεγονός 2: Πολλές είναι οι εταιρείες και οι μάρκες που προσφέρουν εξαιρετικά είδη, χωρίς να χρειάζεται να αδειάσει το πορτοφόλι σου. Γεγονός 3: Ένας νέος προορισμός ομορφιάς στη Λεμεσό συγκεντρώνει μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες αυτής της κατηγορίας σε μια εντυπωσιακή συλλογή από είδη ποιότητας.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι στο νέο κατάστημα Hall of Beauty, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για το κοινό, μια «στρατιά» από ειδικούς στην περιποίηση και το μακιγιάζ θα βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε βήμα για να κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Και είναι σίγουρα δύσκολο να κάνεις μια επιλογή όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε Gosh, Max Factor, Victoria’s Secret, Spa Pharma, Mineralium, W7, όπως επίσης και τη νέα άφιξη των καλλυντικών Bronx από το εξωτερικό.

Γι' αυτούς που είναι πολύ γρήγοροι και τυχεροί, το κατάστημα διαθέτει μια ενδιαφέρουσα συλλογή από αρώματα επώνυμων οίκων, τα οποία προσφέρονται με έκπτωση 25% μέχρι και εξάντληση του στοκ. Εργαλεία μακιγιάζ, αλλά και είδη περιποίησης μαλλιών Lee Stafford προσφέρονται επίσης, προσθέτοντας ποικιλία στα είδη ποιότητας. Όμως, για όσες ενδιαφέρονται για μια πραγματικά επαγγελματική και ιδιαίτερη εμπειρία μακιγιάζ, το προσωπικό του Hall of Beauty είναι στη διάθεσή τους για ραντεβού, ώστε να πετύχουν το ιδανικό look για εκείνες τις στιγμές που μετράνε λίγο περισσότερο.

Το Hall of Beauty θα το βρεις στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου 13 & 15, Ide Ioannou Court 4003, Μέσα Γειτονιά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 335 333

swipe gallery


18731