A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Στη Λεμεσό, άνοιξε ένα νέο γουστόζικο στέκι σε μια ξεχασμένη στοά!

Η τεμπελιά θεωρείται ελάττωμα, αλλά όταν την απολαμβάνεις σε μετρημένες δόσεις, μπορεί να θεωρηθεί και δικαίωμα. Ένα νέο, γουστόζικο στέκι στη Λεμεσό, ήρθε για να αποτελέσει την ιδανική διέξοδο για όσους διεκδικούν το δικαίωμα στην τεμπελιά, ως διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Το καφενείο «Ο τεμπέλης» είναι μια ολοκαίνουρια προσθήκη που θυμίζει κάτι από την παλιά εικόνα της Πλατείας Ηρώων, όπου επέλεξε να ανοίξει τις πόρτες του. Σε μια στοά, μέχρι πρόσφατα σκοτεινή και ξεχασμένη, ανατολικά του Θεάτρου Ριάλτο, αυτό το νέο στέκι συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία, με πολύχρωμες τοιχογραφίες και καρέκλες, με παραδοσιακό μενού, αλλά και τα διακοσμητικά του εσωτερικού χώρου.

Έτσι, είτε επιλέξεις τον εξωτερικό χώρο, καθώς ο καιρός βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, είτε προτιμήσεις το εσωτερικό, με την ξυλόσομπα να ανάβει όποτε πέσει κρύο, ξέρεις ότι σε περιβάλλει μια οικεία και φιλόξενη ατμόσφαιρα, στην οποία μπορείς να γευτείς κάτι από την αυθεντική κυπριακή φιλοξενία. Το μενού κρύβει επίσης όμορφες εκπλήξεις, με κουλουράκια με έψημο και μυρωδάτη κανελάδα από το χωριό.

Το σκηνικό συμπληρώνεται με βραδιές ζωντανής μουσικής, για τα γούστα όλης της παρέας.

Διεύθυνση: Ανδρέα Δρουσιώτη, Πλατεία Ηρώων (στη στοά δίπλα στο Art Studio 55)Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.