A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Νοστιμιές στα κάρβουνα προκαλούν τη μύτη σου στο κέντρο της Λεμεσού!

Ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες, λιτή διακόσμηση με αναφορές στην παράδοση της περιοχής και μεθυστικά αρώματα από τη σχάρα που ψήνει ασταμάτητα. Τα «Καρβουνιάσματα» είναι η εναλλακτική ταβέρνα – μεζεδοπωλείο που έλειπε από την Πλατεία Ηρώων για να συμπληρωθεί το «καρέ» γεύσεων.

Με 2 χώρους στη νότια πλευρά της πλατείας και καθίσματα στον πλακόστρωτο χώρο της, ανάμεσα στις δροσερές ζαρντινιέρες και τα δέντρα που «αγκαλιάζουν» την περιοχή, η ταβέρνα προσφέρει επιλογές με ποικιλία από κρέατα στα κάρβουνα, όπως επίσης και μενού a la carte, για όσους προτιμούν συγκεκριμένες μερίδες. Οι γεύσεις και τα αρώματα απλά, αλλά το μυστικό της νοστιμιάς βρίσκεται στην τέχνη του ψησίματος.

Το μεζεδοπωλείο, πέρα από τα εκλεκτά και καλοψημένα πιάτα, προσφέρει την εμπειρία του φαγητού στο ειδυλλιακό περιβάλλον της ιστορικής Πλατείας Ηρώων, όπου η αίσθηση της γειτονιάς παραμένει ακέραια, αν και είσαι στην καρδιά μιας αεικίνητης πόλης. Το όμορφο αυτό, θερινό σκηνικό, συμπληρώνεται με μουσικές βραδιές, που θα προγραμματίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ το ίδιο κλίμα θα μεταφερθεί στο χειμώνα στον κλειστό χώρο του καταστήματος.

Διεύθυνση: Παύλου Μελά, Πλατεία Ηρώων
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 7000 0087

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;