3556

Εξ Αδιαιρέτου: Ένα μαγειρείο-μεζεδοπωλείο με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας και βραδιές διασκέδασης!

30/01/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην οδό Αγίας Φυλάξεως, λίγα μέτρα από το περίπτερο της Τζαμούδας, άνοιξε ένα «Εξ Αδιαιρέτου» μεζεδοπωλείο – μαγειρείο, που προσφέρει αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής (και κυπριακής) κουζίνας, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, για τις πιο χαλαρές βραδιές.

Σε ένα χώρο με ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, δύο φίλοι έφτιαξαν ένα όμορφο στέκι στα μέτρα τους, ώστε να προσφέρουν στον κόσμο της πόλης όσα και οι ίδιοι εκτιμούν και απολαμβάνουν. Έτσι, το μαγαζάκι αυτό, λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι για να βρεις εκεί καλοφτιαγμένο φαγητό (από μαγειρευτά, μέχρι σχάρας).

swipe gallery

Όταν βραδιάζει, αλλάζει μοτίβο και ετοιμάζει ελληνικά μεζεδάκια, από σαγανάκι, και σπετζοφάι, μέχρι τηγανιές κρεατικών και θαλασσινά, με μουσική διασκέδαση τακτικά.

Διεύθυνση: Αγίας Φυλάξεως 8
Τηλέφωνο: 70006263