A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Νέο στέκι για ουζάκι, τσίπουρο και μεζεδάκια στη Λεμεσό!

Αν έχεις έντονες αναμνήσεις από ελληνικό τσιπουράδικο, θα νιώσεις όμορφα και μόνο που θα το δεις. Αφού διασχίσεις την πλατεία, στρίβεις στο στενό και βλέπεις αμέσως τις καρέκλες και τα τραπεζάκια του παραταγμένα στη γωνία. Το «Ρακόμελο» είναι ένα νέο στέκι που φέρνει στο μυαλό κάτι από τα στενά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Με μόλις λίγες μέρες λειτουργίας, στη βορειοδυτική γωνία της Πλατείας Ηρώων, το νέο αυτό στέκι έχει αρχίσει να δίνει αλλιώτικο χρώμα στην περιοχή. Σε χαλαρή διάθεση και με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία μεζέδων, με αναφορές στις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας κυρίως, το «Ρακόμελο» σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα χώρο συνάντησης για την παρέα.

Δροσερή μπύρα, ελληνικό ούζο και τσίπουρο και – φυσικά – μερακλίδικο ρακόμελο, γεμίζουν τα ποτήρια και φτιάχνουν το κέφι. Ζωηρές, χαρούμενες κουβέντες ξετυλίγονται πάνω από πιάτα με λαχταριστό μπουγιουρντί, μπεκρί μεζέ και πολλά ακόμα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα κρεατικά τους, με φρέσκιες σάλτσες και αρωματικά, και απόλαυσε δροσερά, καλοκαιρινά βράδια, με νοσταλγικές μελωδίες να σε συντροφεύουν.

Διεύθυνση: Ηπείρου 1 (Απέναντι από τη μουσική σκηνή Κύκλος)

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;