1064

Μέλισσα

18/10/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην πολυσύχναστη ιστορική Πλατεία Ηρώων, θα βρεις ένα νέο ατμοσφαιρικό στέκι, που θέλησε να «παντρέψει» την παράδοση με μοντέρνες πινελιές, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Η Μέλισσα, αποτελεί μία πρόσφατη άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού και φέρει την υπογραφή του ομίλου Breeze. Σε συνεργασία με τον γνωστό σεφ Χριστόδουλου Αβραάμ, δημιούργησαν ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις.

Το μενού διαθέτει χορταστικές σαλάτες, σπιτικές αλοιφές, νόστιμα ορεκτικά και ζουμερά κρεατικά στη σχάρα, τιμώντας τόσο την κυπριακή κουζίνα, όσο και τις πρώτες ύλες του νησιού μας.

Αν θες να συμπληρώσεις την εμπειρία σου με τον πιο γλυκό τρόπο, αξίζει να δοκιμάσεις την φρέσκια αναρόκρεμα με καρύδια και μέλι, αλλά και την μυρωδάτη πορτοκαλόπιτα με παγωτό μαστίχα.

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 34, Πλατεία Ηρώων
Τηλέφωνο: 99 923933