A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Νέα, διεθνής επωνυμία ανοίγει το μεγαλύτερό της κατάστημα στη Λεμεσό!

Ένας νέος, διώροφος χώρος, γεμάτος χρώμα, έρχεται να ταράξει τα νερά στο κέντρο της πόλης. Μια διεθνής επωνυμία καταστημάτων καφέ, με δεκάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο, επέλεξε να αρχίσει την επέκτασή της στο νησί από τη Λεμεσό.

Το νέο café της πόλης έχει επιλέξει μια από τις κεντρικότερες τοποθεσίες της, με θέα ένα μικρό, αλλά πολύ δροσερό πάρκο. Τα ψηλά δέντρα με την πλούσια σκιά που προσφέρουν, δένουν ιδανικά με την ατμόσφαιρα και τον χώρο του νέου café, όπου κυριαρχεί το φυσικό ξύλο και τα ζωντανά χρώματα. Η αρμονία και η ηρεμία που προσφέρει η φύση είναι, άλλωστε, κομμάτι της φιλοσοφίας και της εμπειρίας που προσφέρει το Tucano Coffee.

Με ιδιαίτερη αγάπη για τον καλό καφέ, η ομάδα που έχει δημιουργήσει την εταιρεία αυτή επιλέγει πράσινους κόκκους καφέ από χώρες της Νοτίου Αμερικής και της Αφρικής και δημιουργεί το δικό της μείγμα, το οποίο ετοιμάζει στο δικό της εργαστήριο. Έτσι, ετοιμάζει ιδιαίτερες συνταγές, βασισμένες στο χαρμάνι αυτό, με ξεχωριστές γεύσεις, όπως τον cold brew σε μορφή αναψυκτικού με ανθρακικό, αλλά και τον ζεστό καφέ με πρωτεΐνη κάνναβης.

Στο μενού του βρίσκεις επίσης λαχταριστά γλυκά (όπως muffins και cheesecake), αλλά και γευστικές επιλογές για χορτοφάγους. 

Διεύθυνση: Αγίας Ζώνης 5 (απέναντι από το Mario’s Snacks)
Τηλέφωνο: 99 996 866Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.