A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Ένα όμορφο νέο μαγαζί στη Λεμεσό, ξυπνάει μνήμες από τα παλιά!

Η παράδοση που θέλει το καφενείο χώρο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας, όπου οι παρέες θα πουν τα νέα τους, θα γελάσουν, θα χαλαρώσουν, θα ακούσουν και θα παίξουν αγαπημένα τραγούδια και θα απολαύσουν γεύσεις γεμάτες μνήμες και νοσταλγία, ζωντανεύει στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

Ένα καφενείο βγαλμένο από τα παλιά, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πόλης, ψήνει τον καφέ του στη χόβολη, μέσα σε παραδοσιακό μπρίκι και τον σερβίρει με σπιτικά γλυκά. Μέσα σε ένα περιβάλλον όμορφο και οικείο, το παραδοσιακό καφενείο «Πάντα Μαζί» κρατάει όλα τα όμορφα από το παρελθόν και έρχεται να τα κάνει κομμάτι της σύγχρονης καθημερινότητας, για μικρές «αποδράσεις» σε ειδυλλιακές εποχές.

Το καφενείο παραμένει ανοιχτό μέχρι και αργά το βράδυ, προσφέροντας δροσερή μπύρα, ζιβανία, τσίπουρο και μυρωδάτο κρασόμελο, φτιαγμένο με μια μοναδική, σπιτική συνταγή. Αντίστοιχη με το περιβάλλον και το μενού είναι και η μουσική επένδυση στο χώρο, με ακούσματα από λαϊκά και ρεμπέτικα, ενώ οι κιθάρες που βρίσκονται κρεμασμένες στους τοίχους, αποσκοπούν στο να μπορούν οι θαμώνες, ανά πάσα στιγμή, να στήνουν τη δική τους όμορφη, μουσική παρέα.

Διεύθυνση: Ελλάδος 46 (πρώην «Μαξιλάρι»)
Τηλέφωνο: 25 109 081

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;