11871

Παγωτό με φύλλο χρυσού: Απόλαυση με το άγγιγμα του Μίδα στη Λεμεσό!

26/04/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αυτά τα περίτεχνα και εξαίσια παγωτά που θα βρεις στο κέντρο της Λεμεσού, όμως, και λάμπουν και είναι πράγματι χρυσά! Με κομψά σχήματα, διακοσμημένα με πολύχρωμα λουλούδια, αυτά τα παγωτά έχουν κλέψει τις εντυπώσεις εδώ και μερικές εβδομάδες και όχι άδικα.

Μοιάζουν με κοσμήματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο φθηνά, αν και το ίδιο ξεχωριστά, ιδανικά για να τα κάνει κάποιος δώρο σε αγαπημένο του πρόσωπο (ή και στον εαυτό του). Τα χειροποίητα, χρυσά παγωτά παρασκευάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Uluwuatu, το café που έχει άνοιξε σχεδόν πριν 2 χρόνια στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας πρωτότυπες προτάσεις στον κόσμο της πόλης.

Δημιουργώντας παγωτά με οργανικό γάλα και ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων, δοκιμάζοντας συνεχώς νέες επιλογές που εμπλουτίζουν συνεχώς το μενού, το café διαθέτει πια μια μεγάλη γκάμα από παγωτά. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι σαφώς τα παγωτά που στολίζονται με 1 ολόκληρο, ειδικό φύλλο χρυσού, κατάλληλο για κατανάλωση. Έτσι, αυτή η ειδική έκδοση χειροποίητων παγωτών, εκτός από την γευστική απόλαυση που προσφέρει η ανάλαφρη γεύση τους, αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης, που απολαμβάνει εξίσου και το μάτι.

Δες περισσότερα για το στέκι με τα χρυσά (και όχι μόνο) παγωτά εδώ.