A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

OPENING: Μια νέα πρόταση για φαγητό και μουσική, στην παλιά Λεμεσό!

Γεύσεις από τις πιο αγαπημένες κουζίνες τις Μεσογείου, βρέθηκαν στο μενού ενός νέου χώρου, που στόχο του έχει να συνδυάσει τις γαστρονομικές απολαύσεις με όμορφες μουσικές βραδιές. Πρόκειται για μια ακόμα ενδιαφέρουσα εμφάνιση, στο πλαίσιο της αλλαγής που συντελείται εδώ και λίγο καιρό στην Πλατεία Σαριπόλου.

Το The Kitchen είναι η νέα προσθήκη στις γευστικές επιλογές της Λεμεσού, παρουσιάζοντας αγαπημένες συνταγές από τις κουζίνες της Ελλάδας, της Ιταλίας και του Λιβάνου, όπως επίσης και υγιεινά πιάτα, κατάλληλα για χορτοφάγους και όσους αποφεύγουν τη γλουτένη. Ο νέος αυτός χώρος συνδυάζει μοντέρνα και ρετρό αισθητική, διασκέδαση με ζωντανή μουσική και αγαπημένες γεύσεις, σε ένα περιβάλλον που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης.

Το The Kitchen έρχεται να πάρει τη θέση ενός πρώην club, προτείνοντας στον κόσμο ένα προσεγμένο και άνετο περιβάλλον για τις εξόδους του. Έτσι, η Πλατεία Σαριπόλου αποκτά ένα νέο προορισμό διασκέδασης, που συνδυάζει βραδιές με ζωντανή μουσική και μοντέρνα κουζίνα, με έμφαση στα βιολογικά και προσεγμένα υλικά.

Δες περισσότερα για τα εγκαίνια του καταστήματος εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;