A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Η Ήπειρος ήρθε στη Λεμεσό με μερακλίδικο σουβλάκι και γνήσιες ελληνικές συνταγές!

Αφού η Ήπειρος ήρθε στη Λεμεσό, εσύ δε χρειάζεται πια να πας στην Ήπειρο για να φας ελληνικά. Οι εκλεκτές ελληνικές γεύσεις, μαγειρεμένες με μεράκι από Έλληνες σεφ, αποτελούν την ταυτότητα του Ψητοπωλείου Ήπειρος στην καρδιά της Λεμεσού. Από τη λιτή τραπεζαρία του, με τα λευκά, ξύλινα έπιπλα, αναδύονται καθημερινά οι πιο μεθυστικές μυρωδιές και σε προσκαλούν να πάρεις μια γεύση.

Από σουβλάκι και σαγανάκι, μέχρι γιουβέτσι και κοκορέτσι, όλα τα πιάτα ακολουθούν γνήσιες ελληνικές συνταγές, ταξιδεύοντάς σε στη γειτονική χώρα, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Το ψητοπωλείο φτιάχνει μερακλίδικο σουβλάκι και κεμπάμπ σε ξυλάκι, ενώ τα αρνίσια παϊδάκια και η χοιρινή πανσέτα του είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσουν οι λάτρεις των κρεατικών.

Το φαγητό, βέβαια, συνοδεύεται πάντα από αγαπημένα, ελληνικά ορεκτικά, όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή και μπουγιουρντί, ενώ σημαντικό μέρος του μενού είναι και τα μαγειρευτά του, όπως ο θρυλικός μουσακάς, οι λαχταριστές μελιτζάνες παπουτσάκια, τα λαδερά και τα όσπριά του. Το μοναδικό χοιρινό κότσι και το κοκορέτσι είναι οι καθαρά ελληνικές προσθήκες στο μενού των κρεατικών, ενώ όσοι επιμένουν στην κυπριακή σεφταλιά δε θα μείνουν παραπονεμένοι.

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 115
Τηλέφωνο: 25 773 100

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.