A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Ένας νέος, όμορφος χώρος σε νεοκλασικό του κέντρου της Λεμεσού!

Ο παραδοσιακά εμπορικός δρόμος της πόλης, η οδός Ανεξαρτησίας, αποκτά νέο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, με νέους χώρους να κάνουν την εμφάνισή τους. Σε ένα από τα εντυπωσιακά διατηρητέα κτίρια της ιστορικής οδού, σε μικρή απόσταση από το παραλιακό μέτωπο της πόλης, ένα νέο κατάστημα ήρθε να αναδείξει με το δικό του τρόπο την περιοχή.

Ένας εκθεσιακός χώρος γνωστής εταιρείας επίπλων, που επέστρεψε στη Λεμεσό μετά από πολλά χρόνια απουσίας, έχει εγκατασταθεί στο κέντρο της πόλης, εμπλουτίζοντας τις επιλογές όσων συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους εκεί. Η εταιρεία El Greco Furniture λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες στη Λεμεσό τον χώρο αυτό, τον οποίο έχει αφιερώσει αποκλειστικά στην παρουσίαση της σειράς επίπλων Cassina.

Πρόκειται για μια σειρά επίπλων με μοντέρνο σχεδιασμό, εντυπωσιακές γραμμές και χρωματικούς συνδυασμούς, που προσδίδουν μια αίσθηση σύγχρονης, λιτής πολυτέλειας. Η μεγάλη βιτρίνα του νεοκλασικού, στην οποία εκτίθενται τα ξεχωριστά αυτά έπιπλα, δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση ανάμεσα στο παλιό και στο νέο, η οποία τελικά αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τόσο το χώρο, όσο και το περιεχόμενο του καταστήματος. Έτσι, πέρα από μια ξεχωριστή επιλογή για ψώνια, ο νέος εκθεσιακός χώρος έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο ξεχωριστές εικόνες που μπορεί να απολαύσει κανείς με μια βόλτα στην περιοχή.

Διεύθυνση: Ανεξαρτησίας 5Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;