A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

NEW: Το burger που αγάπησε η Λεμεσός, ετοιμάζει εκπλήξεις στην πόλη!

Έκανε την εμφάνισή του στις γαστρονομικές επιλογές της Λεμεσού πριν λίγους μήνες και κατάφερε να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα μια από τις αγαπημένες επιλογές για γρήγορο φαγητό. Υπηρετώντας τη δημοφιλή τάση για καλό και ζουμερό burger, το Fat Bull & Co ετοιμάζει εκπλήξεις για το κοινό της Λεμεσού, προκειμένου να ανταποκριθεί στην προτίμηση του κόσμου ακόμα πιο άμεσα.

Το μενού του περιλαμβάνει 6 ξεχωριστά και πλούσια burgers για κάθε γούστο (με κοτόπουλο, βοδινό, ίνες χοιρινού ή falafel λαχανικών) και 1 εποχιακό burger που κλέβει κάθε τόσο τις εντυπώσεις (όπως το «ηρωικό» και πολυώροφο Survivor Burger, ή το γιορτινό Donut Burger). Επιμένοντας στην λογική του «λίγα και καλά», το κατάστημα φαίνεται να κερδίζει ήδη το στοίχημα στην προτίμηση του κόσμου, εμπλουτίζοντας τις γευστικές επιλογές με τα απολύτως απαραίτητα, μεταξύ των οποίων 5 διαφορετικές σάλτσες, καλομαγειρεμένα παϊδάκια και μια μικρή συλλογή από επιδόρπια.

Λειτουργώντας αποκλειστικά με υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης φαγητού μέχρι στιγμής, το Fat Bull & Co, ήδη ετοιμάζεται να αποκτήσει την πρώτη του ανοιχτή κουζίνα στην πόλη. Στόχος είναι να επιτρέψει σε ακόμα περισσότερο κόσμο, και από περιοχές που εκτείνονται πέρα από την εμβέλεια του δικτύου κατ’ οίκον παράδοσης σήμερα (από Άγιο Τύχωνα μέχρι Παλιό Λιμάνι Λεμεσού), να δοκιμάσει το μενού του. Η άφιξη του νέου καταστήματος αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, στην περιοχή Τσιρείου Σταδίου.

Τηλέφωνο: 7000 2737Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.