3003

Η μοναδική ατμόσφαιρα του Street Life Festival μέσα από πολύχρωμα στιγμιότυπα!

06/05/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ζωντάνια, χρώμα, μουσική, χορός, ταλέντο και πολλά χαμόγελα. Αν έπρεπε να περιγράψει κανείς με λίγες λέξεις το Street Life Festival, αυτές θα ήταν σίγουρα οι πρώτες επιλογές. Μια γιορτή του δρόμου που στήθηκε εξ αρχής από ανθρώπους που αγαπούν βαθιά την πόλη, ήταν αναπόφευκτο να έχει 100% Λεμεσιανή ταυτότητα και να παρασέρνει στο κλίμα αυτό όσους συμμετέχουν.

Το Street Life Festival έκλεισε 12 χρόνια ζωής και μέσα από την πορεία του αυτή κατάφερε να μεγαλώσει και να εξελιχθεί σε ένα θεσμό που περιμένουν με ανυπομονησία κάθε άνοιξη χιλιάδες άνθρωποι. Ντόπιοι και επισκέπτες της Λεμεσού έχουν ένα σταθερό ραντεβού στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το οποίο έχει συμβάλει δραστικά στην αναζωογόνησή του. Εκτός από τα υπέροχα graffiti που κοσμούν όλα αυτά τα χρόνια τους τοίχους της πόλης, η περιοχή έχει επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως χώρος συνάντησης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας.

Όποιος βρεθεί έστω και για λίγα λεπτά στο περιβάλλον της υπαίθριας αυτής γιορτής, καταλαβαίνει αμέσως που οφείλεται η επιτυχία της: η ελευθερία που εμπνέει, η διάχυτη δημιουργικότητα, το κέφι και προπάντων το πνεύμα συνεργασίας και αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ όσων συμμετέχουν δεν μπορεί παρά να σε συνεπάρει στο κλίμα του Street Life Festival.

Έτσι, η ετήσια αυτή διοργάνωση έχει γίνει ο τρόπος για να έρχονται οι άνθρωποι πιο κοντά μεταξύ τους, αλλά και πιο κοντά στη Λεμεσό, μαθαίνοντας να δημιουργούν, να διασκεδάζουν και να την αγαπούν.