A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Extravaganza Interiors by Mara Fesa

Βασιλέως Κωνσταντίνου 88Α
99826164Extravaganza Interiors by Mara Fesa

Βασιλέως Κωνσταντίνου 88Α
99826164Παρουσίαση από All About Limassol

Extravaganza Interiors by Mara Fesa… Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Μάρα Φεσά έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο και καλαίσθητο χώρο στον οποίο θα βρείτε ξεχωριστά και ιδιαίτερα προϊόντα από Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Ελλάδα. 
Με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών και μπορεί να σας προσφέρει λύσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του δικού σας χώρου όπως το έχετε φανταστεί.  Αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος την αποπεράτωση παντός είδους έργων και προσφέρεται και σχεδιασμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε 3D.  Ακόμα, αναλαμβάνει επίσης κατ’ οίκον επισκέψεις για συμβουλές διακόσμησης ή ανακαίνισης. 
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα παραγωγής custom made κατασκευών σε έπιπλα, διακοσμητικά, μεταλλικές κατασκευές, κατασκευών από γυαλί και pvc, γυψοσανίδες, όπως επίσης και εκτύπωση των δικών σας σχεδίων σε  wallpaper, roller blinds, κουρτίνες, quit cover κ.α., σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις. 
Τέλος, το κατάστημα  Extravaganza by Mara Fesa είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος στη Λεμεσό της γνωστής εταιρείας μπογιών Paramatti που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεταλλικές επιφάνειες και τοίχους, τόσο για εσωτερικούς όσο και για  εξωτερικούς χώρους.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Photos from Extravaganza Interiors by Mara Fesa's post Νέο ύφος στο Extravaganza interiors by Mara Fesa με μοναδικές Ταπετσαρίες τοίχου/επίπλων & διακοσμητικά!!! Μέχρι το τέλος της Ανοιξης προλάβετε να επωφεληθείτε τις καταπληκτικες μοναδικές μας τιμές!!!!!!
Photos from Extravaganza Interiors by Mara Fesa's post Πανέμορφες, οικονομικές προτάσεις για να κάνετε δωράκια στα αγαπημένα σας πρόσωπα !!!!!!!!!
EASTER TIMETABLE !!!!!!!!
HAPPY EASTER !!!!!
Κάντε τα πασχαλινά σας δωράκια ξεχωριστά γράφοντα τις δικές σας ευχές για τα αγαπημένα σας άτομα στις καλύτερες τιμές!!!!!!!!!
Για παραγγελίες 25381104 !!
Αποστολή σε όλη την Κύπρο!!!
Αυτό το Πάσχα σας προτείνουμε ,
με τις ευλογίες της Αγίας Μαρίνας Αμιρούς Λαμπάδες από καθαρό κερί της μέλισσας όπως επίσης φλιτζάνια και εικόνες της Αγίας .
Ότι καλύτερο Πασχαλινό δώρο !

*ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ...
Photos from Extravaganza Interiors by Mara Fesa's post Όλα τέλεια!!!! Όλα καινούργια!!! Όλα για όλους!!!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
176373836043002

Contact Details

Διεύθυνση

• Βασιλέως Κωνσταντίνου 88Α


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

4545 - 738