1777

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο boutique ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού!

07/10/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το εντυπωσιακό, γωνιακό αρχοντικό της οδού Ιφιγενείας, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του μετά από πολλές δεκαετίες εγκατάλειψης, ως ένα νέο boutique ξενοδοχείο. Το αναπαλαιωμένο, διώροφο κτίριο αποτελεί πια ένα ξεχωριστό χώρο, που επιφυλάσσει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, μεταδίδοντας κάτι από την αίγλη της Λεμεσού στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Το αρχοντικό έχει διατηρήσει όλα τα αναγνωριστικά στοιχεία της αρχικής του αρχιτεκτονικής, με τις μεγάλες καμάρες, την πέτρα στους τοίχους, αλλά και στην αριστοτεχνικά διακοσμημένη σκάλα, όπως επίσης και τα διακοσμητικά μοτίβα στα υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν ανακατασκευαστεί στο πρότυπο των μοτίβων που υπήρχαν αρχικά στο κτίριο. Ο όροφος του κτιρίου φιλοξενεί τα δωμάτια, ενώ στο ισόγειο βρίσκονται το bar και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, που είναι ανοιχτά για το κοινό από νωρίς το πρωί (με μπουφέ προγεύματος) μέχρι αργά το βράδυ, για χαλαρό πότο.

Από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου είναι η εσωτερική αυλή, όπου δεσπόζει μια μεγάλη ελιά, συμπληρώνοντας το μεσογειακό σκηνικό. Στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, η παραδοσιακή πέτρα στους τοίχους συνδυάζεται με μοντέρνα, διακριτική επίπλωση και φωτισμό, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα για χαλαρωτικές στιγμές με φαγητό ή ποτό. Πέρα από το πρωινό μπουφέ, το εστιατόριο του ξενοδοχείου θα παρουσιάσει σύντομα πλήρες μενού για όλα τα γεύματα της ημέρας.

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.