5808

Το πρώτο κατάστημα της H&M, στην εμπορική οδό Ανεξαρτησίας της Λεμεσού!

22/02/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας μόδας H&M στη Λεμεσό, ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 3 Μαρτίου του 2022, στην εμπορική οδό Ανεξαρτησίας, στο κέντρο της πόλης.

Μία πολυαναμενόμενη άφιξη, το δεύτερο κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας στην Κύπρο, φιλοξενείται σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 2.400 τ.μ., με 3 διαφορετικά επίπεδα για την παρουσίαση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Σχετικα

Το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο μίας ανάπτυξης που φιλοξενεί και το ξενοδοχείο Brown, επίσης γνωστής διεθνούς αλυσίδας, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. Με την άφιξη της H&M στην οδό Ανεξαρτησίας, όπου μελλοντικά θα λειτουργήσουν 2 μοντέρνα boutique ξενοδοχεία, το κέντρο της πόλης φαίνεται να μπαίνει σε νέα εποχή.