A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Private Institute Simplify

1ης Απριλίου 49 Α, Αγία Φύλα
70009495Private Institute Simplify

1ης Απριλίου 49 Α, Αγία Φύλα
70009495Παρουσίαση από All About Limassol

Το ιδιωτικό φροντιστήριο Simplify εδώ στα λίγα χρόνια λειτουργίας του απευθυνόμενο στους καθηγητές, με σεβασμό και πνεύμα καλής συνεργασίας, έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα την οποία εμπλουτίζει συνεχώς με νέους, αξιόλογους και με πείρα συναδέλφους. 

Επιστημονικά και παιδαγωγικά καταρτισμένοι καθηγητές - συνεργάτες, προγράμματα διδασκαλίας και η ατομική προσπάθεια του κάθε μαθητή, οδηγούν με βεβαιότητα στην επιτυχία. 

Όραμά, η συνέχιση της πορείας του φροντιστηρίου, ως ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού ιδρύματος το οποίο θα προετοιμάζει συνεχώς τους μαθητές , στο να αντιμετωπίσουν και να θέσουν σε εφαρμογή τους στόχους τους.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

UCMAS Cyprus Συγχαρητήρια στο πρόσφατο τμήμα εγκεκριμένων εκπαιδευτών UCMAS από Κύπρο και Ελλάδα που έχουν ολοκληρώσει εντός Ιουλίου την εκπαίδευση τους στο UCMAS και είναι πανέτοιμοι να εκπαιδεύσουν τα μελλοντικά UCMAS Super Kids!
www.ucmas.com.cy & UCMAS Cyprus
www.ucmas.gr & UCMAS Greece
Private ...
UCMAS Cyprus www.ucmas.com.cy
UCMAS Cyprus στο Λούης Night Show !!!
Private Institute Simplify shared a post.
Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης του εγκεφάλου για παιδιά…σαΐνια στα μαθηματικά Οι εγγραφές άρχισαν!!! UCMAS Cyprus www.ucmas.com.cy
Μια νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδος για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Το Universal Concepts of Mental Arithmetic Systems (UCMAS),...
UCMAS Cyprus Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα UCMAS Super Kids που έχουν εξετάσεις σε όλη την Κύπρο στις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στην Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας, στο Cyprus College Λεμεσού και στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.
...
563627033684424

Contact Details

Διεύθυνση

• 1ης Απριλίου 49 Α, Αγία Φύλα


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media34700 - 925