A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Κάτι νέο και όμορφο ήρθε στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού!

Κάτι πολύ φρέσκο, φωτεινό και ενδιαφέρον έκανε την εμφάνισή του εδώ και λίγες μέρες σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού. Στην οδό Ελευθερίας, λίγα βήματα από τη γραφική οδό Ειρήνης, 3 βέροι Λεμεσιανοί νέας γενιάς, δημιούργησαν ένα χώρο, που έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί διέξοδο χαλάρωσης, συνάντησης με φίλους και διασκέδασης, αλλά και χώρο πολιτισμού και ανταλλαγής ιδεών.

Το διατηρητέο, γωνιακό κτίριο (χαρακτηριστικό της αστικής αρχιτεκτονικής του περασμένου αιώνα, με πέτρα στους τοίχους και ψηλή οροφή), διακοσμήθηκε με ένα τρόπο που δένει αρμονικά την αισθητική περασμένων δεκαετιών με σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Μέσα από ένα παιχνίδι με εποχές, χρώματα, σχήματα, ο καθένας μπορεί να προτιμήσει το Tapper για καφέ και κουβεντούλα, ή για δουλειά και μελέτη, επιλέγοντας μια από τις πολλές διαφορετικές γωνιές του. Ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές πλαισιώνουν κάθε επίσκεψη στο χώρο, πρωί, απόγευμα ή και βράδυ.

Εκτός από καφέ και τσιμπήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, το μενού περιλαμβάνει και μια ενδιαφέρουσα συλλογή από cocktails με ονόματα – λογοπαίγνια (όπως αρνί machine, Χρύσω πνάσε, αλλά και Μαρίκκα και Παναγιώτα, 2 κρεοπώλισσες, που ήταν αρχικά οι ιδιοκτήτριες του χώρου, σχεδόν 1 αιώνα πριν). Όσο για τον πάνω όροφο, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει διάφορα δρώμενα, μιας και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες των νεαρών ιδιοκτητών έχουν κυρίαρχο ρόλο στη φυσιογνωμία του. Το απαραίτητο για όσους δουλεύουν σκληρά όλη την εβδομάδα, κομμάτι της διασκέδασης, καλύπτεται τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου με μουσική από Dj, οπότε και η ένταση ανεβαίνει.

Διεύθυνση: Ελευθερίας 62
Τηλέφωνο: 99 909 072Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;