A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Ένα ενδιαφέρον εστιατόριο, στη στοά Λανίτη στη Λεμεσό!

Η νέα γευστική προσθήκη στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, λίγα βήματα από την πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας, ξεχωρίζει για 2 λόγους: και επειδή το μενού του εστιατορίου αποτελείται από αυθεντικά, σπιτικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας, αλλά και επειδή δίνει νέα πνοή σε μια εντυπωσιακή, αλλά από πολλούς ξεχασμένη στοά.

Το Dumplings Chinese Restaurant έχει δημιουργήσει έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο μέσα στην εμπορική στοά Λανίτη, η οποία ενώνει τις οδούς Θέμιδος και Αγίου Ανδρέου, στο κέντρο της πόλης. Άνετα και κομψά τραπεζάκια φιλοξενούνται στον χώρο της στοάς, ενώ το σκηνικό συμπληρώνει μια μεγάλη ταπετσαρία, που δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα πυκνό, καταπράσινο δάσος, με τρεχούμενα νερά.

Η Ellie, η ιδιοκτήτρια, είναι η ίδια από την Κίνα, και έχει ενσωματώσει στο μενού της όλες τις αυθεντικές γεύσεις και τεχνικές της πραγματικής κουζίνας της χώρας καταγωγής της. Έτσι, αν και ζει χρόνια στη Λεμεσό, για πρώτη φορά τώρα, τις παραδοσιακές, κινέζικες συνταγές της δεν τις χαίρονται μόνο οι φίλοι και η οικογένειά της, αλλά ολόκληρη η πόλη. Μάλιστα, το όνομα “Dumplings” δηλώνει ότι μια από τις μεγαλύτερες σπεσιαλιτέ του εστιατορίου είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, κινέζικα πιάτα, δηλαδή τα μικρά «πουγκιά» από ειδική ζύμη, γεμισμένα με κρέας, θαλασσινά ή λαχανικά, με αυθεντικά αρώματα, ψημένα στον ατμό ή βρασμένα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που πολλοί Κινέζοι στη Λεμεσό έχουν ήδη ξεχωρίσει αυτό το μέρος.

Στο μενού θα βρεις απλά πιάτα, τα οποία ξεχωρίζουν για την φρεσκάδα των συστατικών τους, που προετοιμάζονται όλα μέσα στη μέρα, αλλά και τις χαρακτηριστικές γεύσεις και αρώματα, που διαφέρουν από τα διεθνοποιημένα κινέζικα πιάτα.

Διεύθυνση: Αγορά Ανεξαρτησίας, κατάστημα 15
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 367 010Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;