Τα εσώρουχα του Sex and the City βρίσκουν το χώρο τους στη Λεμεσό!

15/03/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα αλλιώτικο κατάστημα ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στη Λεμεσό στις 16 Μαρτίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική προσέγγιση για τα ψώνια. Επιλέγοντας τη γραφική οδό Ειρήνης στην παλιά πόλη, το L’ Atelier Kontor 202 είναι 1 οικογενειακή επιχείρηση, που φέρνει στο κατάστημα όλα εκείνα τα είδη, που αποτελούν στοιχεία του τρόπου ζωής που έχουν επιλέξει οι γυναίκες της οικογένειας. Γι’ αυτό, άλλωστε, σε υποδέχονται πάντα με καφέ.

Έτσι, με το που μπαίνεις, ανοίγεται μπροστά σου ο κόσμος των βιολογικών προϊόντων περιποίησης, όλα από εταιρείες που μέχρι τώρα έβρισκες μόνο στο εξωτερικό, όπως επίσης και έξυπνα gadgets καθημερινής χρήσης ή διακοσμητικά που χαρίζουν μικρές στιγμές απόλαυσης μέσα στη μέρα. Η Ιβάνκα, με καταγωγή από τη Γερμανία, είναι μόνιμη κάτοικος Λεμεσού, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, και μαζί με τη μητέρα της οραματίστηκαν το κατάστημα αυτό που θα προάγει ένα φυσικό τρόπο ζωής, παράλληλα με το ξεχωριστό design και στυλ, όπως και προϊόντα που θα χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες.

Έτσι, στο κατάστημα βρίσκει κανείς από vegan βερνίκι νυχιών και τη βιολογική μάρκα “Stop the water while using me”, μέχρι απαλά βρεφικά σαπούνια, ξυριστικά για άνδρες, τα μοναδικά σε σχεδιασμό επίπεδα μπουκάλια, ιδανικά για γυναικείες τσάντες, τα infinity roses που μπορούν να διακοσμούν το χώρο σου έως και 2 χρόνια χωρίς να αλλοιωθούν και, φυσικά, τα σαγηνευτικά εσώρουχα που έγιναν γνωστά μέσα από τη σειρά Sex and the City.

Στα εγκαίνια της 16ης Μαρτίου, το κατάστημα θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κερνώντας δωράκια από το στοκ του, καφέ και ροφήματα, λιχουδιές και κατάλληλη μουσική για μια όμορφη εμπειρία αγορών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 888 357

swipe gallery


17422