2201

Ουζερί στη Στετέ: H νέα προσθήκη στο ιστορικό κέντρο της πόλης για ούζο και αυθεντικά τσιμπήματα!

13/01/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το «σπίτι της γιαγιάς», είναι ένα μέρος που σε υποδέχεται κάθε φορά με μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και ένα μενού φτιαγμένο με πολλή αγάπη. Αυτό ήταν και το όραμα της Γεωργίας Σωτηρίου, ιδιοκτήτριας του Ουζερί στη Στετέ, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης,. 

Στην Ουζερί στη Στετέ θα πας για 2 λόγους. Από το πρωί μέχρι το απόγευμα θα απολαύσεις καφέ και σπιτικά αλμυρά στο «σαλόνι».

swipe gallery

Το βράδυ στην αυλή, θα απολαύσεις κυρίως ούζο, τσίπουρο, ζιβανία και καλό κρασί μαζί με παραδοσιακά «σπιτικά» τσιμπήματα. Μερικές από τις επιλογές είναι: φλογέρες παστουρμά, μύδια σκορδάτα, σπετσοφάι και το γεμιστό «καλαμάρι στη στετέ» - η σπεσιαλιτέ του.

Πριν φύγεις, τα βράδια του χειμώνα, η κύρια Γεωργία θα σε κεράσει τη σούπα της ημέρας και σπιτικό γλυκό. Προσφέρεται τακτικά live μουσική - ρεμπέτικη, ελαφρολαϊκή και έντεχνη.

Διεύθυνση: Ελευθερίας 46 (πρώην μπαράκι «Μεταξύ μας»)
Τηλέφωνο: 97 771429