A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Στη Λεμεσό άνοιξε μια πισίνα αλλιώτικη από τις άλλες!

Κάτι εντελώς καινούριο, άκρως διασκεδαστικό και εντυπωσιακό έχει ανοίξει εδώ και λίγες ημέρες στη Λεμεσό. Αυτό το καλοκαίρι, η διασκέδαση και τα παιχνίδια με το νερό στην πόλη έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Στο TwoWaves Club, το νερό είναι το κύριο συστατικό της διασκέδασης, όμως δεν περιορίζεται απλώς σε μια τυπική πισίνα. Ο χώρος αυτός φέρνει για πρώτη φορά στην Κύπρο τον προσομοιωτή surfing, που σου επιτρέπει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και περιπετειώδες, μέσα σε ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες. Η ειδική πισίνα που έχει εγκατασταθεί  στο χώρο, δημιουργεί τεχνητά κύματα με ελεγχόμενη ταχύτητα, ώστε να είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει ενήλικες, αλλά και παιδιά, εφόσον ξεπερνούν τα 110 cm σε ύψος.

Αυτός ο ιδιαίτερος προορισμός διασκέδασης, με πολύ χρώμα, δροσερές γωνιές και άνετους χώρους, διαθέτει επιλογές και δραστηριότητες ώστε να μη βαρεθείς, από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το εστιατόριο διαθέτει πλήρες μενού για φαγητό, ενώ το bar ετοιμάζει 45 διαφορετικά cocktails, μένοντας ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και πισίνες για χαλάρωση, αλλά και πισίνες για παιδιά, για πιο.. συμβατικές δραστηριότητες.

Η είσοδος στο χώρο είναι δωρεάν. Η εμπειρία στον προσομοιωτή κυμάτων κοστίζει €30 / ώρα και συμπεριλαμβάνει την ενοικίαση σανίδας και την εκπαίδευση από τον έμπειρο εκπαιδευτή που επιβλέπει την πισίνα.

Διεύθυνση: Αριάδνης 6, Μουτταγιάκα
Τηλέφωνο: 25 256 929

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;