A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Ένας νέος, ενδιαφέρων χώρος σε περιμένει στο κέντρο της Λεμεσού!

Αφού ταξίδεψε αρκετά και συνέλεξαν όμορφες ιδέες και εικόνες, ένα ζευγάρι από τη Λεμεσό επαναπατρίστηκε με σκοπό να κάνει πραγματικότητα μερικά από τα σχέδια που γεννήθηκαν στο μυαλό τους, όσο έλειπαν. Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία αυτού του ιδιαίτερου χώρου, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Σε ένα πετρόκτιστο, διατηρητέο κτίριο της γραφικής οδού Ειρήνης, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Λεμεσού για περισσότερο από 1 αιώνα, άνοιξε πριν λίγες μέρες τις πόρτες του ένας χώρος άνετος και φωτεινός. Με όμορφη, ξύλινη επίπλωση, φιλόξενα τραπεζάκια, καρέκλες και πολυθρόνες, το στέκι αυτό πλημμυρίζει από τα αρώματα του καφέ και των βιβλίων.

Κάπως έτσι, έγινε πραγματικότητα στη Λεμεσό ένας χώρος χαλάρωσης, προορισμένος για να φιλοξενήσει τους βιβλιόφιλους και όχι μόνο. Με εξειδικευμένες γνώσεις στον καφέ, με την εμπορία του οποίου ασχολήθηκαν για χρόνια, οι ιδιοκτήτες έχουν εξοπλίσει το Erifili’s BookCafe με αρωματικες ποικιλίες βιολογικού καφέ, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από βιβλία. Ο χώρος, που είναι ιδανικός και για συναντήσεις με φίλους, φιλοξενεί επίσης ενδιαφέροντα σεμινάρια.

Διεύθυνση: Οδός Ειρήνης 80
Τηλέφωνο: 70 000013Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.