1040

Χριστούγεννα πάνω θάλασσα με το ψηλότερο δέντρο της Λεμεσού!

11/12/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης φωταγωγήθηκε στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, δίπλα στη θάλασσα. Έτσι, σε ένα σημείο που προσελκύει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, το γιορτινό σκηνικό δημιουργεί ακόμα περισσότερους λόγους για βόλτες και διασκέδαση.

Η φωταγώγηση έχει μετατραπεί σε μια ετήσια γιορτή, με ζεστή ατμόσφαιρα και πολλά χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χειμωνιάτικες γεύσεις και αρώματα, στολίδια και λαμπιόνια σε κάθε κτίριο, που αντανακλώνται στην επιφάνεια της θάλασσας, συνθέτουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Από την εντυπωσιακή εικόνα της γιορτινής Μαρίνας Λεμεσού δε θα μπορούσε να λείπει και ο Άη Βασίλης, ο οποίος με αφορμή τη φωταγώγηση κάνει τη βόλτα του από την παραθαλάσσια αυτή πλατεία, για να συναντήσει μικρούς και μεγάλους και να μοιράσει δώρα.