Το Κρυφό Σχολειό - Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό

Αγίου Φανουρίου 34, Λαϊκή Λευκοθέα
25771711Το Κρυφό Σχολειό - Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό

Αγίου Φανουρίου 34, Λαϊκή Λευκοθέα
25771711Παρουσίαση από All About Limassol

Το ιδιωτικό Nηπιαγωγείο Κρυφό Σχολειό είναι ολοήμερο, με εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας προδημοτική. Το νηπιαγωγείο έχει ανακαινιστεί εξολοκλήρου το 2012 και έχει μετατραπεί σε ένα ευχάριστο και διαδραστικό χώρο με 4 τμήματα. Στόχος είναι η μάθηση και εξέλιξη των παιδιών ενώ διδάσκονται μουσικοκινητική, χορός και γυμναστική. Τοποθετημένο στην ήσυχη περιοχή της Λαϊκής Λευκοθέας, διαθέτει μεταφορικό μέσο για και από το σχολείο για διευκόλυνσή των γονέων. Τα χαμηλά δίδακτρα (από €160) συμπεριλαμβάνουν το καθημερινό γεύμα του παιδιού (ειδικές τιμές για αδέλφια). Ανοικτό από τις 06:45 – 17:30. Εγγραφές γίνονται για παιδιά από 20 μηνών έως και 6 χρόνων.
 
Το ολοήμερο ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο βρίσκεται σε μία μαγευτική και ήσυχη περιοχή. Με σεβασμό και αγάπη για το παιδί, το προσοντούχο διδακτικό προσωπικό διδάσκει με ζήλο, ενθουσιασμό και διάθεση προσφοράς σε μικρό αριθμό μαθητών κατά τάξη. Στο ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ενισχυμένα Ελληνικά, Μαθηματικά, Αρχαία Ελληνικά και Αγγλικά. Οι μαθητές όλων των τάξεων διδάσκονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παραδοσιακούς χορούς. Τα δίδακτρα είναι προσιτά, αφού το σχολείο είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Διαθέτει λεωφορεία για προς και από το σχολείο.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Contact Details

Διεύθυνση

• Αγίου Φανουρίου 34, Λαϊκή Λευκοθέα


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media


10770 - 836
We inform our customers that due to Summer Holidays all orders placed 6 – 23 August will be delivered on the 24th & 25th August. Close [x]