A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

OPENING: Το νέο ιταλικό στην πόλη, φτιάχνει νόστιμη, υγιεινή πίτσα!

Έβαλαν στοίχημα να φτιάξουν νόστιμη πίτσα, με ποικιλία από γεύσεις, που να είναι ταυτόχρονα και υγιεινή, και φαίνεται ότι τα έχουν καταφέρει. Η νέα πιτσαρία που άνοιξε στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, έχει δημιουργήσει ένα μενού κατάλληλο για όσους δεν μπορούν να απαρνηθούν τη νοστιμιά της πίτσας, αλλά επιλέγουν να ακολουθούν υγιεινή διατροφή.

Με «μυστικές» συνταγές, κατευθείαν από τις παραδόσεις της ιταλικής κουζίνας, η πίτσα αυτή προσφέρεται για να απολαύσεις μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, από τους οποίους απουσιάζουν, όμως, τα λίπη και το κρέας σε οποιαδήποτε μορφή. Το μενού σου δίνει την επιλογή να δημιουργήσεις την πίτσα σου, όπως την έχεις φανταστεί, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών (από πολύχρωμες ελιές και λιαστή ντομάτα, μέχρι ψητές πιπεριές ή μελιτζάνες και γλυκοπατάτα).

Από το 1999 η Agvania Pizza βρίσκει συνεχώς νέες συνταγές για να προσφέρει ιταλικές νοστιμιές, κατάλληλες για δίαιτα με λίγες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χορτοφαγικές επιλογές. Με το πρώτο κατάστημά της στην Κύπρο να ανοίγει στον πεζόδρομο της Αγίου Ανδρέου, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου (σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, νεοκλασικά κτίρια της περιοχής), οι βόλτες στην πόλη γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές το καλοκαίρι του 2018.

Ανάλογα με το πόσο πεινάς, μπορείς να δαλέξεις ατομική πίτσα, large ή xlarge (που φτάνει τα 40 cm διάμετρο - για όσους πεινούν πραγματικά πολύ).

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 14
Τηλέφωνο: 25 713 700Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;