A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Ένα αλλιώτικο εστιατόριο γεμάτο εκπλήξεις, στο κέντρο της Λεμεσού!

Σίγουρα δεν είναι το εστιατόριο που θα περίμενες να βρεις στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού. Είναι ένα εστιατόριο με τις διαστάσεις και το οικείο προφίλ της παραδοσιακής γειτονιάς, όμως φέρνει στο τραπέζι σου γεύσεις από πολλά χιλιόμετρα μακριά. Υπόσχεται καλό φαγητό, με σπιτική φροντίδα και γεύσεις που μόνο εκεί θα βρεις, κι έτσι αξίζει αν μη τι άλλο μια επίσκεψη.

Βρίσκεσαι, άλλωστε, σε μια πόλη με πολλές διαφορετικές κουλτούρες και πολλή φαντασία και δημιουργικότητα, που επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις, και έτσι πρέπει να τα περιμένεις όλα. Το Oliver’s Kitchen, λοιπόν, είναι η συνεισφορά ενός Ούγγρου σεφ στις γαστρονομικές απολαύσεις της Λεμεσού. Παντρεύοντας υλικά της κυπριακής παραγωγής με γευστικούς συνδυασμούς και συνταγές της κεντρικής Ευρώπης, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μενού, για κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Κάθε Δευτέρα θα βρεις όλο το μενού της εβδομάδας, μέχρι και το Σάββατο, για να διαλέξεις τι προτιμάς για πρωινό, μεσημεριανό, κάποιο σνακ μέσα στη μέρα ή βραδινό. Οι λαχταριστές γεύσεις της ουγγρικής κουζίνας, όπως είναι οι πλούσιες σούπες και τα σπιτικά, αρωματικά λουκάνικα, έχουν την τιμητική τους.

Σημείο αναφοράς, όμως, είναι τα κέικ - καμινάδες, που ψήνονται τυλιγμένα σε ρολό, με αποτέλεσμα να έχουν το χαρακτηριστικό σχήμα που τους έδωσε το όνομά τους. Μπορείς να τα δοκιμάσεις σκέτα, με τον παραδοσιακό τρόπο, ή με ευφάνταστες επιλογές γέμισης. Όσο για το υπόλοιπο μενού, με επιλογές από σάντουιτς σε σπιτικό ψωμί τζιαπάτα, μέχρι σνίτσελ, αλλά και πιάτα για χορτοφάγους, είναι μάλλον απίθανο να σε αφήσει ανικανοποίητο.

Διεύθυνση: Οδός Ελλάδος 10 (γωνία με Αγίου Ανδρέου)
Τηλέφωνο: 25 007 577Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;