A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Αγαπημένο στέκι για σουβλάκι άνοιξε κοντά στη θάλασσα της Λεμεσού!

Η περιοχή του Παλιού Λιμανιού εμπλουτίζεται ολοένα με νέες επιλογές για φαγητό, με γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις. Μετρώντας μόλις μερικά χρόνια παρουσίας στην πόλη, το σουβλατζίδικο αυτό έχει καταφέρει να γίνει σχεδόν συνώνυμο με το καλό ελληνικό σουβλάκι στη Λεμεσό.

Το Σουβλάκι Λιβαδειάς, με τη γνωστή, ελληνική μαεστρία στο ψήσιμο, αγαπήθηκε τόσο πολύ, ώστε σύντομα να χρειαστεί να επεκταθεί σε 2 σημεία της πόλης, ενώ πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του και το τρίτο, λίγα μόλις βήματα από τη θάλασσα. Στον πεζόδρομο που συνδέει τον παραλιακό δρόμο με την περιοχή της Πλατείας Κάστρου, το νέο αυτό στέκι για τους λάτρεις της γεύσης και της μαεστρίας με την οποία ετοιμάζεται το σουβλάκι Λιβαδειάς, βρίσκουν ακόμα ένα αγαπημένο στέκι.

Από νωρίς, προς το μεσημέρι, μέχρι και αργά το βράδυ, το ελληνικό σουβλατζίδικο ετοιμάζει αγαπημένες επιλογές για γρήγορο φαγητό, στο χέρι ή στα φιλόξενα τραπεζάκια του. Τόσο ο χώρος στον πεζόδρομο, όσο και το εσωτερικό του, διακοσμημένο με ρετρό αναφορές στις δεκαετίες του ’50 και ’60, και με τόνους του λευκού και του γαλάζιου να αποτελούν το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουλτούρας, αποτελούν σίγουρα ένα λόγο για να απολαύσεις τις όμορφες μέρες και νύχτες της πόλης, μια ανάσα από το παραλιακό μέτωπο.

Διεύθυνση: Δημητρίου Μητροπούλου 10 (Έναντι Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Παλιό Λιμάνι)
Τηλέφωνο: 25 331 339Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;